| Maryo1o1 a întrebat:

Buna TPU am nevoiede ajutorul vostru nu stiu cesa fac acum 3 zile am plecat de acasa din cauza parintilor care s-au intors de curand in tara. Azi am decis sa ma intorc dar ei mi-au zis ca eu nu mai exist pentru ei si m-au dat afara din casa. Nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc. Am doar hainele de pe mine si telefonul dupa care va scriu. Ajutor. NU am un loc unde po sta mai mult de 2-3 zile si portofelul cu acte si bani e la parintii mei si nu vor sa mi-l dea. P.s am 17 ani. Ajutor! Sunt confuz nu am unde sa ma duc in seara asta. Ajutati-ma va rog.

16 răspunsuri:
| Galezu a răspuns:

De unde esti

| D3vylL0rD a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te intorci la parinti tai si sa le ceri iertare! si sa le spui ca iti pare foarte rau... asta e singura cale ...bafta!

| neutrino a răspuns:

Gluma e proasta.

| Maryo1o1 explică (pentru Galezu):

Sunt din Braila

| Maryo1o1 explică (pentru neutrino):

Frate nu toata lumea are parinti care isi ajuta copii de exemplu eu sunt pe cont propriu de la 12 ani daca eu nu sunam la parintii mi sa vad ce faceau ei nu ma sunau si totusi era bine. Nu toti primim tot pe tava unii sunt nevoiti sa munceasca pentru banii pe care unii ii obtin doar milogindu-se. As fi vrut eu sa fie o gluma sau un cosmar dar asta e adevarul. Am incercat prima data cu scuzele si m-au dat afara.

| Maryo1o1 explică (pentru D3vylL0rD):

Am incercat si m-au dat afara de asta sunt pe drmuri acum prietenul meu cel mai bun mi-a zis ca asa se va intampla dar eu nu l-am crezut. Acum e la constanta la un liceu nilitar. Am avut incredere in parintisi am gresit, daca il credeam pe el si mergeam cu el acum nu eram asa. Imi pare rau ca nu l-am crezut.

| Roxana121 a răspuns:

De ce ai fujit de acasa? Am inteles ca parintii tai nu sunt primitori si teau dat afara e groaznik treaba asta, mai ai frate ceva sora? care ar putea sa te ajute? imi pare nespus de rau ca te afli in asa situatie la ai tai 17 ai cind trebuie sa ai o adolescenta frumoasa tu stai pe drumuri...

| Maryo1o1 explică (pentru Roxana121):

Am plecat pentru ca nu ma mai intelegeam cu ei. Nu le place cum am parul, nu le place anturajul meu nu le place liceul la care invat nu le place ca eu vreau sa ma fac arinar ca unchiul meu care castiga 6 mii de dolaru pe luna nu le place de prietena mea si au facut tot posibilul sa ma desparta de ea prin parintii ei si au reusit asta. Nu stiu ce sa mai si ce sa mai cred. Am incercat sa rezolv tot dar nu a mers. Am avut un prieten care ma putea ajuta si care vroia sa ma ajute iar eu nu am acceptat si a plecat in constanta. Acum regret ca i-am ales pe parinti in locul prietenului meu.

| tuGatita a răspuns (pentru Maryo1o1):

Parintii tai sunt niste prosti! nu stiu ce e aia sa fii parinte. sa ai grija de copilul tau. Oare ei se gandesc ca afara e ger si tu te plimbi pe drumuri iar ei stau la cald fara nicio grija? Cel mai bine e sa te duci acasa, sa le ceri iertare o data, de 2 ori, daca iar te alunga tu ramai acolo la usa si te vor primi la un moment dat. Fa ca ei, asta pana cand gasesti o solutie si ii dai naibii!

| mona a răspuns:

Fara nici o suparare dar parintii tai nu se pot numi,, parinti,,...ti-as zice sa mergi la politie, esti minor si toata vina cade pe parintii tai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puiule? esti pe cont propriu.descurca-te.odata ce ti-ai luat soarta in propriile maini, nu cere ajutor la altii.acte .nu.bani nu.serviciu nu.trebuie sa te ia cineva de crescut.e o mare responsabilitate fiindca fiecare are propriile reguli, pe care trebuie sa le respecti.asa putem trai impreuna.al meu are 20. a stat fugar o saptamana, pe la asa zisii prieteni.dar era vara, era cald.acuma e cuminte acasa, doarme ziua si noaptea sta la calculator.bineintales ca eu platesc facturile.si sant rau.nu ne prea intelegem fiindca eu sant rau.imi vad de treaba mea si el de a lui.ma baiete? asculta-ti parintii si urmeaza-le sfaturile sa vii la linia de plutire.altminteri e greu de voi.

| Maryo1o1 explică (pentru anonim_4396):

Credeti ca eu nu as vrea dar e dificila situatia deoarece au venit dintr-o data si mi-au dat viata peste cap iar dupa aia s-a intamplat ce s-a intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ti-au dat ei viata peste cap.ti-ai dat-o singur.de aia acum esti confuz.si mie mi-a spus ca stie el ce face cu viata lui.habar nu are.la interviuri cu parul lung in ochi,.cu impresii si pareri de genul; lumea trebuie sa ma accepte asa.de acord.lumea te accepta daca esti capablil de ceva, ai o pregatire.niste studii, experienta de munca de viata.voi le aveti numa din gura.atat.nu foloseste nimanui.mergi acasa si cere-ti iertare. spune-le ca vrei sa discutati si ca ai nevoie de ajutor.si stati de vorba incercand sa va intalegeti unii pe altii.fiindca sant singurii care te inteleg si vor sa te ajute. spune-le ca esti tanar, mai faci si greseli iar ei nu au fost langa tine mereu.maryo? am 48 de ani, mii de cunostinte, rude, amici, colegi.stii cati prieteni adevarati am? unul singur.pe mine insumi.parintii si sotia nu se pun.

| Maryo1o1 explică (pentru anonim_4396):

Eu stiu sa ma descurc am facut bani din reparat pc-uri vreo 100 si ceva de milioane dar ii am pe card si nu vor parintii sa mi-l dea.Nu am nevoie de ajutorul lor.Ma descurc si singur.Imi trebuie doar portofelul si hainele.Am gasit unde sa ma duc. Dupa ce voi termina scoala ma voi duce ca si marinar pe vapor cu 2 mii de dolari pe luna. Am hotarat ca e mai bine sa fiu pe cont propriu. Oricum eu acasa nu ma mai intorc.Nu inteleg ce au cu mine.Nu le convine nimic, nici cum arat, nici anturajul.Eu le-am facut pe plac am numai 10 dar lor nu le convine.

| MihaelaDart a răspuns:

Vin in tara si abia asteapta sa te vada si tu le intorci spatele pentru ceea ce au muncit, pentru ati oferi un trai mai bun, oricate certuri ai fi avut cu ei, dar gestul tau de a fugii de acasa este unul foarte urat. Normal ca au reactionat astfel dandu-te afara, este o pedeapsa din partea lor sa vada cum te descurci. Asa cum ai indraznit sa fugi prima oara, asa si a2a poti sa te descurci!

Cere-le iertare parintilor si ca gestul tau a fost ceva pe negandite si nu se va mai repeta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul asta maryo, parintii tai probabil ca nu sant parintii tai.ia viata in piept, si vezi-ti de drumul tau. daca esti singur la parinti, te vor cauta ei. daca vei ramane singur la parinti, iarasi te vor cauta ei.atunci veti regla conturile.bafta si succes.