| Laura2056 a întrebat:

Ce cadou sa-i cumpar mamei mele de Craciun? Va rog sa nu-mi spuneti sa-i cumpar bijuterii deoarece nu prea ii cunosc gusturile si nici haine pentru ca niciodata nu-i nimeresc marimile. P.S. scuze daca e gresita categoria

8 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Pentru o mama contează și o felicitare in care ii spui cât de mult ți la ea happy
Poți să ii cumperi un buchet de flori, cioco, poti sa ii faci o felicitare, poezie... happy

| Sarcopt a răspuns:

Păi ce îi place să facă?

| Kyttynna a răspuns:

Da comanda de un album foto stil carte (adica album cu poze tiparite) unde sa cumulezi poze din copilarie pana in prezent, tu cu ei din mai multe iesiri/evenimente. Adica sa se vada evolutia anilor petrecuti impreuna. Personal mi se pare cel mai emotionant si grozav cadou pentru parinti.

| Laura2056 explică (pentru Sarcopt):

Ii place mult sa picteze, sa se distreze la o terasa, sa faca misto de mine laughing

| Laura2056 explică (pentru Sarcopt):

Ii place sa picteze, sa se distreze la o terasa, sa faca misto de mine laughing

| Ctvd a răspuns:

Cumpără un mic cadou personaliza ceva de genul
O ceasca de cafea sau un breloc dragut poti sa îi cumperi o geantă mică pentru cosmetică

| miolina a răspuns:

Un roman despre familie si un Mos Craciun.

| EmiTeo a răspuns:

Buna, stiu un site de unde ai putea sa te inspiri, au cosmetice, bijuterii si obiecte "home decor", au chiar si promotii pentru craciun http://www.authentic-plaza.com/ro/