anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare. De cateva ore stau si plang pentru ca tatal meu a plecat in Germania (a venit de craciun si a stat pana pe 10.1. 2018), este divortat cu mama mea si acum sunt la Brasov. bunica din partea lui sta la sibiu si imi este dor de amandoi... ce sa fac sa nu plang si sa fiu fericit

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Te impaci cu situatia. Nu ai ce face. Si eu am trait fara tata si asta e!

| bopred a răspuns (pentru Salontanul):

Condoleante. Nu imi pot imagina ce viata dura ai avut...

| NLS a răspuns:

Si eu stau departe de taica-meu, si il vad doar 30 zile pe an. Uneori departarea doare a naibii de tare, dar asta e, ne obisnuim.
Vorbim aproape zilnic pe Skype.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru bopred):

Multumesc! Sa stii ca n-am avut o viata dura. Am avut curaj si m-am impus in fata copiilor care incercau sa ma "tavaleasca". E adevarat ca m-a avantajat si fizicul dar era unul mult mai puternic si degeaba. Era pampalau si toti isi batea joc de el.

| Asly a răspuns:

Eu imi văd părinți doar 3-5 zile pe an și vorbesc la telefon doar 1-2 ori pe lună, precizez că de ani de zile e așa, cu timpul te obișnuieștii, deși e nașpa.

| cristi202 a răspuns:

Ai doua sanse, fie sa stai sa plingi tot timpul ca un copil mic dupa mama lui, si sa pierzi ce e mai frumos din viata, fie sa ti-o traiesti acceptind situatia, fiind fericit de ceea ce poti face cu ea. De schimbat, nu poti schimba nimic, dar atitudinea poti sa tii-o schimbi si sa iti faci viata mai frumoasa!