| sufletdeing3r a întrebat:

Am o intrebare pentru voi. Cum e mai bine, sa vina ea la el sau el la ea? adica sa se mute impreuna.

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Important este sa aiba locusorul lor, unde sa nu fie interferente din orice parte. Parintii, cum sunt ei de protectori, in multe situatii, si cand ii o cearta mica, pot sa strice mult relatia dintre cei doi.

9 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Ambele variante sunt dragutelaughing.Nu stiu, adica, grea alegere.Pot sa faca cu schimbu', o luna la el, o luna la ealaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va sta ea in casa lui, el se va simti in siguranta avand impresia primitiva, ca barlogul lui e numai bun sa gazduiasca o femela, fapt care ii acorda o oarecare implinire si se considera barbat.blaa
Trebuie sa gasesca o cale de mijloc.

| Vi003 a răspuns:

De regula, doua persoane adulte care vor sa stea impreuna se gandesc ca trebuie sa aiba o locuinta doar a lor. Sederea cu socrii nu este intotdeauna cea mai inteleapta alegere pentru ca apare conflictul intre generatii. Cred ca-ti dai seama ce te asteapta, viata in doi impune, printre altele si respectarea unor reguli care stau la baza unei normale convietuiri. Sa alegi cu intelepciune si la momentul potrivit!

Răspuns utilizator avertizat
| georgeta27 a răspuns:

Nu conteaza important este ca relatia cuplului sa fie ok

| geopopiku a răspuns:

Cred ca aici intervine legea firii:femela isi atrage masculul cand e gata sa se imperecheze..deci la ea

| SoreSori a răspuns:

Parerea mea e ca ea la el, nu este obligatoriu e foarte ok si el la ea, dar asa consider eu ca e mai bine. happy