| sufletdeing3r a întrebat:

Am o intrebare pentru voi. Cum e mai bine, sa vina ea la el sau el la ea? adica sa se mute impreuna.

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Important este sa aiba locusorul lor, unde sa nu fie interferente din orice parte. Parintii, cum sunt ei de protectori, in multe situatii, si cand ii o cearta mica, pot sa strice mult relatia dintre cei doi.

9 răspunsuri:
| SoreSori a răspuns:

Parerea mea e ca ea la el, nu este obligatoriu e foarte ok si el la ea, dar asa consider eu ca e mai bine. happy

| georgeta27 a răspuns:

Nu conteaza important este ca relatia cuplului sa fie ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea la el.

| AnaBejenaru a răspuns:

Ambele variante sunt dragutelaughing.Nu stiu, adica, grea alegere.Pot sa faca cu schimbu', o luna la el, o luna la ealaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va sta ea in casa lui, el se va simti in siguranta avand impresia primitiva, ca barlogul lui e numai bun sa gazduiasca o femela, fapt care ii acorda o oarecare implinire si se considera barbat.blaa
Trebuie sa gasesca o cale de mijloc.

| geopopiku a răspuns:

Cred ca aici intervine legea firii:femela isi atrage masculul cand e gata sa se imperecheze..deci la ea

Răspuns utilizator avertizat
| Vi003 a răspuns:

De regula, doua persoane adulte care vor sa stea impreuna se gandesc ca trebuie sa aiba o locuinta doar a lor. Sederea cu socrii nu este intotdeauna cea mai inteleapta alegere pentru ca apare conflictul intre generatii. Cred ca-ti dai seama ce te asteapta, viata in doi impune, printre altele si respectarea unor reguli care stau la baza unei normale convietuiri. Sa alegi cu intelepciune si la momentul potrivit!

| sufletdeing3r explică (pentru SaveOurSouls):

SaveOurSouls mersi de raspuns, dar nu asta cautam. Si in legatura cu varsta, am 21 de ani si crede-ma ca stiu cum sta treaba cu sexul.