Din cate am putut descifra de mai sus inteleg ca mama ta nu te lasa sa petreci Craciunul q tatal tau.Ei bine si eu am o situatie asemanatoare numai ca eu stau q mama insa nu vreau sa-l vad pe tatal meu sub nicio forma insa mama m`a intrebat daca vreau sa-l cunosc deoarece cand s`au despartit eram foarte foarte mica si nici nu situ cum arata asta pentru ca nu am vrut sa il
vad niciodata din cauza faptelor sale facute cand era casatorit q mama.Si eu simt lipsa unui tata deci inteleg cum te simti. In aceasta situatie ar trebui sa-l suni pe tatal tau si sa-i zici sa faca cev asa plangi la el si sa-i spui ca vrei sa stai q el de Craciu sau sa-ti impui autoritatea sa-i zici mamei tale ca iti iubesti tatal foarte mult cat si pe ea si doresti exttrem de mult sa va petreceti impreuna Craciunul. Trebuie sa fi cat mai convingatoare si cat mai decisa si ajuta daca mai versi 2 lacrimi
Uite,e foarte greu pentru ea sa te lase sa mergi la tatal tau, deoarece orice mama este ingrijorata mereu oriunde ai fii. Ea nu vrea sa te piarda si tu trebuie sa intelegi ce este in mintea ei si sa ii explici ca tu o vei iubi orice ar fi, insa ai nevoie si de tatal tau in viata ta si nu te poate izola de el. Sper ca te-am ajutat.
Numai bine!
Mai. pai u trebuie sa fi hotarata. Trebuie saa`ti impui autoritateaa, sa vb q rudele sa-i faci sa se razgandeasca. Trebuie sa-i deschizi mamei tale inima si pana la urma trebuie sa te inteleaga. Daca s`a efectuat un proces si mama ta te-a castigat sunt sigura ca s`a ajuns la un verdict clar in care judecatorii au decis ca si tatal tau are dreptul sa te aiba langa tine macar cateva zile pe an. Incearca asa
Chiar si asa tot are dreptul sa te aiba langa el cateva zile pe an. Eu cred ca tu trebuie sa decizi ca doar e tatal tau
Chiar si asa tot are dreptul sa te aiba langa el cateva zile pe an. Eu cred ca tu trebuie sa decizi ca doar e tatal tau.