Da, are toate sansele sa fie iar in depresie. Depresia nu se vindeca ci se trateaza dar apoi reapare la orice ocazie. Daca nu a fost pana acum la un psiholog ar trebui sa mearga, un psiholog ajuta foarte mult, crede-ma.
Din pacate tu nu prea poti sa ii faci nimic, depresia nu se vindeca cu o simpla vorba
Am uitat sa specific ca aseara a luat un medicament intrec deoarece se simtia foarte obosita ca sa doarma mai bine dar ea a luat medicamentul la ora 7 seara a dormit pana pe la 12 noaptea iar ea s-a trezit (eu dorm cu ea in pat, iar tata in camera mea deoare salteau din dormitor e foarte tare dar mie imi place ) eu eram pe telefon si i-a fost foarte rau i s-a umflat limba in gura si era ametita am dus-o la baie cum am putut apoi neam intors in pat ei i-a fost extrem de cald si am stat cu geamul deschis si spunea cate ceva ce a discutat de exemplu la lucru cu mine acasa si din astea mia mi-a fost foarte frica sa nu intre in coma sau ceva si sa moara in somn asa ca am luat o pompita si o tot stropiam cu apa (ia mai trecut caldura) a vorbit vreo 4 ore dupa care nu a mai vorbit si am adormit iar ea s-a trezit la ora 6 si s-a apucat de facut curar
Limba umflata nu e semn bun, poate arata o alergie la acel medicament, posibil doza sa fi fost mica astfel ca nu a facut soc anafilactic, pe viitor mare atentie daca se mai umfla limba suna la salvare, socul asta este mortal (anafilactic) pentru ca ramai fara aer.
Trebuie discutat cu medicul despre acest aspect!
Cand ai depresie mergi la psihiatru nu la psiholog, vorbele nu refac un dezechilibru chimic din creier, sa va intre bine in cap, mersul la psiholog in materie de tratare a unei depresii este precum diferenta intre a face sex si privitul de videochat, faci sex dar cu privitul, asa este si cu psihologul si psihiatrul, psihologul face videochat cu pacientul, tu te uiti ca prostul si dai bani!
Depresia are si o componenta psihologica, nu am zis sa nu ia tratament, am zis sa ia tratament combinat cu psihoterapie, e o diferenta cand le combini. Asa ca nu te mai da destept ca nu esti
Esti tu destepta? ma faci sa rad, vezi sa nu ai acelasi traseu monoton ca al trollilor de pe aici.
la raspunsuri incapatanate toti va dati destepti, la capitolul viata sunteti pa