Vorbesti cu un avocat. Situatia este destul de dura si cu multe resentimente.
Daca are dreptul la casa (adica daca au cumparat-o impreuna) nu poate mama sa-ti dea tie casa fara aprobarea lui.
Cu bataia cum e? O bate doar pe mama, sau si pe tine? Teoretic asta e ilegal, practic depinde acum si de multi alti factori. Daca va bate naspa, cu urme, etc. va puteti scoate un certificat medico-legal si face reclamatie la politie.
Pai mama ta probabil stie ce face. Se gandeste probabil la divort. Trebuie sa incerci sa o ajuti, tu si fratele tau. Ma refer sa nu cereti extrem de multe lucruri.
@Radu284, nu ne bate. Am menționat asta. Dar cu alcoolul a întrecut măsura. Mama are apartamentul de la bunici. Ei l-au cumpărat și când s-au mutat la țară i-au făcut mamei acte. Sunt pe numele ei. Dar casnicia lor e mai lungă și din acest motiv tata are drepturi.
Eu aș vrea să știu ce aș putea face eu ca s-o ajut. Btw, mulțumesc!
Nu intelesesem daca va bate sau nu, era cam ambigu.
Daca nu va bate, si doar vine beat, credeti ca este o idee buna sa vreti sa scapati de el? Daca mama nu munceste, ce o sa faceti cu banii?
Nu, cu pastile n-a mers. Tot consuma alcool. La inceput i se facea rau, dar s-a obisnuit cu ideea.
ankutzik1475 întreabă:
minnie91 întreabă: