Daca are dreptul la casa (adica daca au cumparat-o impreuna) nu poate mama sa-ti dea tie casa fara aprobarea lui.
Cu bataia cum e? O bate doar pe mama, sau si pe tine? Teoretic asta e ilegal, practic depinde acum si de multi alti factori. Daca va bate naspa, cu urme, etc. va puteti scoate un certificat medico-legal si face reclamatie la politie.
@Radu284, nu ne bate. Am menționat asta. Dar cu alcoolul a întrecut măsura. Mama are apartamentul de la bunici. Ei l-au cumpărat și când s-au mutat la țară i-au făcut mamei acte. Sunt pe numele ei. Dar casnicia lor e mai lungă și din acest motiv tata are drepturi.
Eu aș vrea să știu ce aș putea face eu ca s-o ajut. Btw, mulțumesc!
Nu, cu pastile n-a mers. Tot consuma alcool. La inceput i se facea rau, dar s-a obisnuit cu ideea.
Pai mama ta probabil stie ce face. Se gandeste probabil la divort. Trebuie sa incerci sa o ajuti, tu si fratele tau. Ma refer sa nu cereti extrem de multe lucruri.
Nu intelesesem daca va bate sau nu, era cam ambigu.
Daca nu va bate, si doar vine beat, credeti ca este o idee buna sa vreti sa scapati de el? Daca mama nu munceste, ce o sa faceti cu banii?
Vorbesti cu un avocat. Situatia este destul de dura si cu multe resentimente.
ankutzik1475 întreabă:
minnie91 întreabă: