| Swanda a întrebat:

TPU
Am o prietena(cea mai buna prietena) si vreau sa i fac un cadou de craciun dar, nu stiu ce as putea sa ii daruiesc. Tinand cont ca suntem BFF de la 5 ani teoretic ar trebui sa stiu ce ii place dar poate aveti voi idei mai inspirate.VA ROG!big grinAU FUNDAlaughing)!

5 răspunsuri:
| Sოﺁℓ3 a răspuns:

Nu stiu

| Sოﺁℓ3 a răspuns:

Ce sa zic...ai putea sa ii oferi un mos craciun din portelan(au l; a Cora)

| aligru a răspuns:

Buna! O prietenie temeinica merita un cadou pe masura, de aceea nu te poti rezuma doar la chestii materiale. In orice caz iti ofer idei in ambele cazuri.
Cadouri materiale: o cana in spiritul craciunului, lumanari de craciun intr un suport pe aceeasi tema, portofel, cosmetice: geluri de dus, saruri de baie, spumant de baie, esarfa/fular, manusi, caciula; poti de asemenea sa cumperi o soseata din aceea de craciun si sa o umpli cu dulciuri, o pusculita draguta in care o sa adaugi tu primii banuti.
Cadouri sentimentale: faci un colaj cu poze cu voi, poti modifica pozele adaugandu va amandurora caciuli de mos craciun.
Aveam mai multe idei... dar apoi ti am verificat profilul si am vazut varsta asa ca ma rezum la acestea! Multa bafta si sper sa va bucurati de craciun!

| Swanda explică (pentru aligru):

Multumesc si tu sa te bucuri de craciun :*!

| Swanda explică:

Multumesc mult jmaik2004 :*