| Just4Joker75 a întrebat:

am o problema cam naspa o sa incep sa ma descriu putin.
Ma numesc Adi, am 19 ani si sunt singur, am incercat sa cunosc persoane noi, fete,, mi-am schimbat si anturajul si nu am gasit pe nimeni, nu ma vrea niciuna, eu imi doreac o relatie serioasa si de lunga durata dar nu ma intelege nicio fata deoarece ma descurajaza si ma ia la misti si baieti ca sunt singur, chestie care ma aduce la depresie din cauza singiratati, vrea sa gasesc o fata pe placul meu, o fata simpla, nu ma intereseaza aspectul fizic pentru ca intr-o relatie nu conteaza dar asta. va rog sa ma ajutati cu sfaturi, oare as putea gasi prietene noi pe aici

Răspuns Câştigător
| GeorgianaSoare23 a răspuns:

Draga Adi,
nu cred ca ar trebui sa te simti descurajat...din contra! Ar trebui sa ai multa, multa incredere in tine pentru ca sa atragi o fata(de fapt, oameni, in general). Gandurile si starile negative nu o sa te ajute prea mult. Ele sunt imateriale, ori tu trebuie sa treci la fapte! Fa niste chestii nebunesti pentru inceput si pentru tine in primul rand. Invita toti prietenii la un party organizat de tine si fa in asa fel incat sa iasa perfect (evident, trebuie sa inviti si fete..multe!). Schimba-ti putin garderoba, invata niste bancuri bune, fii cat de poate de carismatic si increzator in propriile calitati si socializeaza! Succes happy

14 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Incearca sa te distrezi, iesi cu prietenii, traieste-ti viata si nu mai fii obsedat sa-ti gasesti o iubita. O sa o gasesti la momentul potrivit, cand te astepti mai putin. Ai doar 19 ani, nu 50. Nu dispera.

| Rockat a răspuns:

Sună ca și viitorul meu. Intră în contact cu fete care au aceleași pasiuni ca și tine, de obicei le întâlnești în grupuri/cluburi de interes (dans, muzica, etc.). Comportăte natural, o să arați ca un ciudat dacă încerci din greu să menți atmosfera, las-o mă meargă de la sine iar dacă nu merge, înseamnă că ceva nu se potrivește (voi doi).

| Just4Joker75 explică:

Nici prieteni nu mai am, toti ma barfeste pe la spate si ma evita toti si ma simt aiurea

| Just4Joker75 explică (pentru Just4Joker75):

Dim cauza ca sunt singur... eu as vrea o relatie stabila, de lunga durata nu vreau o relatie doar pentru sex ca nu sunt obsedat

| FlorinMarius123 a răspuns:

Invata ca-n viata ``Prieteni nu iti sunt prieteni`` Asa ca profita cat poti tu de tare din toate, rupe cu dintii din tot sa iti fie tie bine in primul rand, apoi daca esti baiat destept o sa ai si -o prietena si fosti tai prieteni pot sa te barfeasca linistiti expresia aia `` ma doare-n pu**`` big grin Traiesteti viata, clipa, viata se scurge printre degete, strange pumnu

| Zaygon a răspuns (pentru Just4Joker75):

Frate si eu ma simt la fel ca si tine. si am inceput sa imi bag picioarele in toti si in toate. Am luat hotararea sa nu ma schimb pentru o taratura ca nu merita. In momentul de fata pentru mine, toti din jurul meu sunt niste infecti.

| presus a răspuns:

Aici nu e site de matrimoniale, prietene! In ceea ce priveste ghinionul tau in a avea o iubita, eu te sfatuiesc sa te bagi in seama cu ele, sa faci cadouri fetei de care iti place, sa o cunosti mai bine. Fetelor in ziua de azi le plac baietii cu mai mult tupeu, cei timizi sunt dati deoparte. Succes!

| Just4Joker75 explică:

Va mulțumesc frumos pentru incurajari si sfaturi voi tine cont de tot ce mi-ati transmis happy

| ForWhat a răspuns:

Relatiile nu se programeaza. A incepe sa-ti placa de cineva se cunoaste in timp. Spre exemplu eu cu prietenul meu suntem impreuna de 2 ani. Relatia noastra a inceput dintr-o prostie nu ne-am fi asteptat niciodata sa avem o relatie pentru ca ne cunosteam mult prea bine si ne cam respingeam dar uite ca a fost sa fie. Sfatul meu este sa nu cauti in stanga si in dreapta ci sa faci lucruri care iti plac astfel incat sa atragi oamenii de partea ta in cazul tau mai multe fete. Cu cat esti mai natural cu atat esti mai placut

| Just4Joker75 explică (pentru ForWhat):

Iti multumes, voi tine cont de parerea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu încerca prea din greu.

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Sincer nu trebuie sa te intristezi din cauza asta.Baietii fac ` misto` doar pentru ca li se pare amuzant si nu cred ca te consuma atat de mult chestia asta.Cel mai bine ar fi sa mai astepti ca nu e nevoie sa stai si sa cauti, dragostea vine singura la tine. Uita-te prin liceu/facultate dupa fete, vorbeste cu ele pe facebook si ai rabdare.Nu o sa ramai singur. Si in plus, nu trebuie sa iti faci o iubita doar pentru ca toti rad de tine ca nu ai una.

| Just4Joker75 explică (pentru AnaRadu):

Nu neaparat ca rad ei de mine dar ma simt singur si cand ii vad pe restul intr-o relatie si sarutandu-se ma cu rau, am o stare nasoala

| AnaRadu a răspuns (pentru Just4Joker75):

Da,dar nu trebuie sa te grabesti. DAca te grabesti poate vei da de cineva nepotrivit prima oara si dupa urmeaza si suferinta daca esti genul de persoana care pune suflet.