Astepti sa se obisnuiasca cu ideea. Este greu pentru toata lumea sa stea departe de persoanele dragi dar asta este cursul vietii. Mai mult nu ai ce sa-i zici, astepti ca timpul sa le vindece pe toate.
Sa mergi in fiecare saptamana acasa e cam excesiv. Eu sunt singur si merg acasa o data pe luna de dragul ei, Practic e vrea sa te momeasca inapoi si e cam aiurea, mai ales ca presupun ca ai 20 de anul sau mai mult.
Cat a fost mama bolnavă vorbeam zilnic si cateva ore. Dupa ce sa mai insanatosit cred ca mai vorbim o dată pe săptămână.De trecut pe la ea depinde, momentan stau la 100 de km de ea, fiind si cam ocupată sunt perioade când merg la 2 saptamani, dar se intampla si cand nu merg câteva luni.
Sunt plecată de pe acasa de 12 ani.Bine,am mai mers pe la ea, am mai plecat dar mai mult am stat plecată.
Cred ca trebuie sa mai treci pe la ea cu iubitul si sa ii explici cum sta treaba.Ce varsta ai?
"De 6 luni m-am mutat cu iubitul meu... voi ce parere aveti?"
câți ani ai, sunteți căsătoriți (legal)?
Bravo ție! fă un copil si crește-l. Trebuie să vă asumați niște responsabilitați. Viata trebuie să își facă cursul, indiferent de situație.
Ii sun zilnic pentru ca stiu ca vine o zi cand nu o sa mai am pe cine suna. De mers acasa anul asta nu am facut-o ca sa ii protejez.
Și eu stau cu iubitul meu, dar la mine este alta situație. Părinții mei sunt plecați in alta țara sa lucreze și acasă stăteam cu bunicii. Îmi îmi sun bunicii zilnic, mai ales seara sa vorbim puțin și sa le spun noapte buna. Cu mami și tati vorbesc 2 zile una nu, zilnic câteodată.
20 am. bine ca stam si aproape. Unde locuiam eu pana unde locuiesc cu iubitul acum sunt 30 km. Dar totusi. acasa nu a fost niciodata o situatie roz pentru ca tatal meu bea si mereu e scandal si acum ca m-am mutat cu iubitul merg acasa de gura ei. Ca eu abia asteptam sa plec de acasa
Trebuie sa ai o discutie cu parinti tai si sa le explici ca deja esti mare si ai familia ta si daca nu inteleg atunci intreabai de ce au plecat de la parinti lor
Ei spun ca nu m-am marita cu el ca sa stau cu el. Pana la urma nu ne leaga un act si nu vad de ce trebuie sa fim casatoriti sa stam impreuna. S-au schimbat ft multe in bine de cand ne am mutat si este mult mai bine ca nu facem naveta unu la altul
Poate pentru ca esti mai tinerica se teme pentru siguranța ta.Sau sa obisnuit mult cu tine si nu ii e îndemna.
Vorbeste cu ea cat de des poti si explica-i treptat ce te frământă ca sa nu mai stai cu stres.
Eu as da dovada de empatie si as suna-o.
As explica ca poate nu voi suna zilnic.
Vei intelege cand vei avea si tu copii mari si plecati de acasa, starea ei.
Pana atunci, da doar dovada de intelegere. Intr-o forma in care sa nu fie o povara pentru tine.
Când nu-s acasă o sun zilnic sau maxim o dată la 2 zile iar acasă ajung când pot