Și cu ce sa te ajutam noi? Mai da l naiba. după ce ca s-a culcat cu aia mai și minte și mai și pleacă ca nesimțitul in loc sa ți fi spus adevarul și sa stea sa vorbiți pe tema asta. Nu l mai contacta și dacă vreodată te cauta poti sa i spui tot ce ai pe suflet. Iar nebuna aia nu se numește prietena. Eu zic sa nu mai vorbești cu niciuna. Aia care s-a culcat cu iubitul tău e o leșinata, dacă îți era prietena nu făcea asa ceva, iar cealaltă ți ar fi spus cu prima ocazie când afla. Dar ea a preferat sa o șantajeze pe cealaltă ca o spune asa ca
da i naiba pe toți 3. Ignora i si taci. E cea mai buna arma
Probabil ca acest idiot sa joace teatru ca apoi sa-l primesti inapoi, o face el pe victima.
Nu-l mai primi inapoi daca era barbat si treburile nu erau reale nu pleca si iti dadea explicatii.
Într-adevăr exista posibilitatea sa mai ai si prieteni scorpiei in acelaș timp sa te puna si pe gânduri situația.
Cred ca ar trebui să discuți cu el si ea mai amănunțit situația, plus cu ceea ce ti-a zis ca s-a intamplat si sa faci legăturile ca sa iti dai seama daca e pe bune.
Https://youtu.be/EGikhmjTSZI cand dai de probleme ascult-o si vezi ca asa e viata.
Mulțumesc! Ai mare dreptate in ziua se azi trebuie sa ai grija cu cine stai la masa
Chiar am rupt orice legătura ușor ma distanțez. Mai bine fără prieteni secat cu jigodii ca astea ca altfel nu le pot numi
E totul adevărat după părerea mea fiindcă tipa s-a panicat și a închis telefonul. Putea pur și simplu sa o înfrunte pe cealaltă dar ea i-a spus doar ca nu are curaj. Oamenii ăștia nu prea au caracter, principii, mai bine ca ai văzut cum sunt, poți sa ți faci alt anturaj cu oameni de încredere