| CristianMD a întrebat:

Buna TPU
Am o problema intortocheata din cel mai bun prieten si pe persoana care imi place ff tare.
Stiu o sa ziceti na ai 15 ani,nu e asta ideea nu vreau sa fiu cu ea la anii astia,dar infine. prietenul meu cel mai bun( sau cel putin primul meu prieten ) cu care ma intelegeam cand eram mai mic ff bine cu el dupa aia s-a dus cu de aia mari se droga si chestii din astea, si ma tragea si pe mine in din astea zicea ce dracu stai cu astia mai mici sau de seama ta, stai cu aia mai mari ca te invata alea alea..si azi nu prea stiam despre ei dar nu stiiu nici acum 100% deci ieri era un film in aer liber la casa de cultura si au stat aia pana tarziu acolo cu niste plapume din astea ca era frig si azi cand o venit sa si-o ia,persoana de care imi place foarte tare s-a dus sa i-o dea asa fericita si l-a si sarutat pe obraz(nu stiu sigur ca nu am vazut,eram cu spatele dar din ce o zis prietena sa au inteles ca l-a sarutat pe obraz) si stiu ca e un fustangiu morti lui de nesimtit si mi-e frica sa n-o raneasca si dupa aia sa-si faca ceva ca stiu ca e firava la chestii din astea... si sa vorbesc cu prietenu meu nu merge, ca ii stiu raspunsul iar s-o intreb pe ea nu vreau ca poate se supara si nu mai vorbeste cu mine, sa-l intreb pe prietenul meu(frate-so) mi-e cam. nu stiu ca poate ii spune ei si ne ducem iar la optiunea 2 se supara pe mine si nu stiu cum sa ies din situatia asta,ca odata eram la el si vorbeam despre skype etc, de ce nu mai vorbim asa de des, si mi-a spus ca vorbeste vorbeste cu ea si la 2 si la 4 noaptea, faza e ca nu stiu de ce dar simt gelozie ff mare si mi-e si frica sa nu o ranesc sau sa o raneasca el, deci iese o sabie cu 2 varfuri.

6 răspunsuri:
| Blamely a răspuns:

Spune-i doar prietenului tău. Simplu

| DeeaV a răspuns:

Spune-i prietenului tau ca fata e speciala si nu doresti sa ii se intample nimic rau. Incearca sa ajungi de comun acord cu individul, daca iti e intr-adevar prieten, o sa inteleaga, in caz contrar, spune-i fetei tot happy

| CristianMD explică:

Nu pot sa-i spun nimic pana nu stiu daca chiar au ceva, iar eu nu am de unde sa stiu decat sa ii intreb iar el dupa cum am spus imi e cel mai bun prieten sau cel putin primul meu prieten pe care il stiu de la 3 ani. iar daca nu stiu nimic dupa aia n-o sa ma simt comod fata de ea ca am intrebat-o asa ceva. adica ce mi-ar pasa mie? s-ar gandi ea.

| CristianMD explică:

Apropo atunci cand i-a dat plapuma, a si cuprins-o... si i-a zis ceva

| Bucur_Bogdan_1998 a răspuns:

Chiar e interesant cazul tau! De ce nu incerci sa vb cu fata si sa ii spui ce simti si apoi sa afli daca sunt impreuna!
CAZUL 1 : Daca sunt impreuna spune-i adevarul despre prietenul tau *daca nu il cunoaste deja si se drogheaza si ea *
CAZUL 2 : Daca te inseli si nu sunt impreuna si daca simte ceva pentru tine poate veti fi impreuna happy
CAZUL 3 : VB CU PRIETENELE fetei si le spui lor tot, iar ele daca ii sunt adevarate prietene o vor ajuta

| CristianMD explică (pentru Bucur_Bogdan_1998):

Ba frate. singura care stie e una cu care se intelege bine dar aia nu tine nimic in ea secrete, spune totu. traieste fix usa-n usa cu ea
Cazul 1: Daca iese asa e naspa rau de tot.
Cazul 2: Daca ma insel si nu sunt impreuna si daca nu simte nimic pentru mine dupa aia nu ma simt comod cand ma intalnesc cu ea.
Cazul 3: Am raspuns la primele 3 randuri.