Spune-i prietenului tau ca fata e speciala si nu doresti sa ii se intample nimic rau. Incearca sa ajungi de comun acord cu individul, daca iti e intr-adevar prieten, o sa inteleaga, in caz contrar, spune-i fetei tot
Nu pot sa-i spun nimic pana nu stiu daca chiar au ceva, iar eu nu am de unde sa stiu decat sa ii intreb iar el dupa cum am spus imi e cel mai bun prieten sau cel putin primul meu prieten pe care il stiu de la 3 ani. iar daca nu stiu nimic dupa aia n-o sa ma simt comod fata de ea ca am intrebat-o asa ceva. adica ce mi-ar pasa mie? s-ar gandi ea.
Chiar e interesant cazul tau! De ce nu incerci sa vb cu fata si sa ii spui ce simti si apoi sa afli daca sunt impreuna!
CAZUL 1 : Daca sunt impreuna spune-i adevarul despre prietenul tau *daca nu il cunoaste deja si se drogheaza si ea *
CAZUL 2 : Daca te inseli si nu sunt impreuna si daca simte ceva pentru tine poate veti fi impreuna
CAZUL 3 : VB CU PRIETENELE fetei si le spui lor tot, iar ele daca ii sunt adevarate prietene o vor ajuta
Ba frate. singura care stie e una cu care se intelege bine dar aia nu tine nimic in ea secrete, spune totu. traieste fix usa-n usa cu ea
Cazul 1: Daca iese asa e naspa rau de tot.
Cazul 2: Daca ma insel si nu sunt impreuna si daca nu simte nimic pentru mine dupa aia nu ma simt comod cand ma intalnesc cu ea.
Cazul 3: Am raspuns la primele 3 randuri.