| dunetzu a întrebat:

Buna TPU.Am o problema.Ma-m indragostit de un baiat care sa aflat ca e de la mine din scoala, vorbim de mult timp si din ce in ce mai rau si mai putin. ultimele zile convorbirea a constat din:
-salut
-Salut
-ce faci?
-Nimic, tu?
-Ascult muzica.
Si faptul e ca eu ii scriu prima.Cu citeva saptamini ma simteam oribil si l-am intrebat daca are sentimente fata de mine.si el a raspuns maybe.Sunt confuza nu stiu ce sa fac ca sami propuna intilnire si ca sa intarim din nou conversatiile noastre. Ajutor va rog mult! Funda

Răspuns Câştigător
| PatyKan a răspuns:

Buna. Tu il placi, nu? Cand l-ai intrebat daca simte ceva pentru tine a zis "poate"?! Eu cred ca daca ar fi tinut la tine ti-ar fi demonstrat-o. Daca inainte erati mai apropiati, iar apoi v-ati indepartat dintr-o data e posibil sa ii fi spus cineva ceva despre tine. sau poate a intervenit o alta fata.
Eu zic sa vorbesti cu el, incearca sa afli ce s-a intamplat. Oricum, daca nu iti raspunde asa cum ai vrea, treci peste. Daca el nu isi face curaj sa faca primul pas, nu te ruga de el [parerea mea] happy

4 răspunsuri:
| madalingabriela312 a răspuns:

Tu il placi

| ShadowGhost a răspuns:

Sa sti ca si eu sunt in aceeasi situatie numai ca nu am intrebat ce sentimente are fata de mine.Iesiti odata afara,mai vorbeste cu el,faceti schimb de numere de telefon, poate o sa va apropiati incetul cu incetul. Timpul le rezolva pe toate, dupa parerea mea, comportate ca si cum nu l-ai iubi, comportate ca o prietena, lasa-l pe el sa faca primul pas.

| dunetzu explică (pentru ShadowGhost):

Am facut schimb de numere de telefon, am fost si afara, si numai odata, dar nici un rezultat. Oricum mersi mult pentru sfat.

| dunetzu explică (pentru madalingabriela312):

Da.