Bine, dar despre scoala, colegi, profesori, echipe de fotbal sau alte sporturi, despre dans si dansatori, despre ce alte hobby-uri aveti cred ca poti discuta.
Sunt mii de subiecte, trebuie sa mai aveti ceva in comun sau incercati sa discutati despre un subiect la intamplare.
Incearca sa schimbi, usor subiectul. Discutati despre prieteni comuni sau chiar alte lucruri care va plac. La a doua intrebare nu pot spune ca, poate simte o atractie pentru tine. Succes!
Buna!
Nu ma pricep la chestii de genul asta, dar incerc sa-ti dau un sfat.
Oricum, poate nu stie ce subiect sa abordeze cu tine. Nu l-ai intrebat si tu daca face sport sau daca ii place sa citeasca sau etc.
Poate e prea timid sa te invite la un suc.
Poate te considera o simpla prietena de joc (asta e cel mai putin probabil).
Incearca sa faci tu un pas inainte, invita-l la un suc sau macar zi ca vrei sa discuti despre alt subiect (macar il intrebi ce parere are despre...).
Cred ca sunteti in aceeasi scoala (eu asa am inteles), de ce nu discutati despre scoala (e un subiect banal, dar e mai bine decat sa discuti despre joc).
Incearca sa faci tu un pas inainte (e posibil sa fie timid).
Bafta!
Sper sa te fi ajutat!
P.S. Cred ca te place.
Ideea e ca am 12 ani si nu il pot intreba despre sport pentru ca stiu foarte bine ce sport a facut.A facut dans sportiv iar eu i-am fost partenera.