| Anonimms128 a întrebat:

Bună TPU, am o stare atât de proasta, nici nu știu ce pot să mai fac, nu mai pot, unde să mai merg când niciunde nu e acasă? Situatia e așa, stau cu bunicii, tata și unchiul meu (bea și se droghe@ză). Si eu nu mai suport, in fiecare seara scandaluri, deja am căzut psihic și bunica mea ține doar cu el. De multe ori mă amenința cu cuțitul, ea îmi scoate ochii ca m-a crescut, ca are grijă de mine și etc dar multe zile au fost când nici n-aveam pachet la școală sau moș Crăciun și Nicolae nici nu veneau la mine. Port aceeași pereche de adidasi de juma de an dar nu am zis nimic și mereu o ajut în tot ce e nevoie, dar ea văd ca mă ține mai mult ca pe o slugă …Eu fac curat, mâncare, am grijă de verișorii mei deja m-am săturat, ei vor să merg la liceu dar nu avem posibilitatea să merg, mama nu mă ajuta, tata nici atât. Ea mereu îmi zice nu-ți convine? PLEACĂ! Deoarece știe ca nu am unde sa plec, are 8 copii dar nici unul nu o îngrijește. Ea tot zice să mă mărit și să plec dar știe ca nu plec și își bat joc de mine și de iubitul meu, deja nu mai suport așa ceva. El nu le-a greșit cu nimic, tot ce îmi doresc îmi cumpără, îmi oferă atenție și iubire, are grijă de mine, ceea ce de la ei nu am primit niciodată. Tatăl meu doar îmi dă comenzi dar niciodată nu m-a îngrijit ce pot să fac?

21 răspunsuri:
| Konstantinos99 a răspuns:

Ba poti! Daca primesti de la iubitul tau si bunica nu poate sau orice ruda nu e instare, asta e.Nu imi psune ca esti cea mia buna. Asta e incearca sa eviti sa gandesti si mai mult sa iubesti. In clasa a 8 a iubit e cam devreme dar salvarea cea mai normala e sa te casatoresti si sa iti vezi de treaba, NU INDIFERANTA ATENTIE! Ia spune mama si tata ca vrei sa te casatoresti si te muti la el nu stiu tu ce vezi sau rabzi.

| Anonimms128 explică (pentru Konstantinos99):

Le-am zis atunci să mă mărit și a zis ca atunci mă bagă la centru și nu vreau așa ceva eu nu mai suport așa ceva nu mai pot sincer

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Anonimms128):

Inseamna ca e o problema,nu mai ai o alta bunica? Nu stiu iti dai seama ca nu exista miracole. Nici nu te sfatuiesc sa fugi, trebuie sa rabzi ce sa faci? Gaseste ti aliati in zona in care stai, la biserica din zona poate vei gasi oameni sa te ajute si sa te apere. Incerca sa ii eviti si sa nu te lasi doborata de asta, exista lucruri mi grele in viata. Ai iubit consultate cu el, nu sa te muti la el dar cu el vrei o viata sa triesti nu? Vorbiti ai ajutorwinking

| Anonimms128 explică (pentru Konstantinos99):

Da așa e el e alinarea mea nu pot fără el dar îmi vine să mă omor sincer nu mai pot deja e prea greu cu toate am cedat psihic deja nu mai rezist.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Anonimms128):

Lupti pentru tine,nu pentru altul, cum ai putea sa te omori cand nici nu ai trait toata viata? Nu va fi asa la infinit e o perioada da? Calmeaza te. Roagate seara la Dumnezeu, eu tot ce am cerut si mi-a folosit mi-a dat, nu asa peste noapte in timp se rezolva, ai credinta.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti suna la serviciul de protectie al copilului, cand este nebunie in casa, cu ala drogat acolo si certuri, batai si se va face ordine, toti minorii find luati la caminul pentru copii.

Marea problema este ca tu ai doar 15 anisori si ti s-a facut de sex si plecat de acasa, atunci gasind motive sa te plangi, total ireale fiindca acum sunt convinsa ca-s inventate...

"în 22 Octombrie | Anonimms128 a întrebat:
Bună, am o întrebare și ofer funda. Radu și iubitul meu facem 15 și el 17 ani."

Te mai si plangi ca poti o pereche de adiasi jumatate de na, cand normal este sa-i porti macar 1 an, deci esti si rasfatata, cerand lucruri care parinti nu si le permit.
"Port aceeași pereche de adidasi de juma de an dar nu am zis nimic..."

Tie chiar nu iti este rusine de ce pretentii ai, la anisorii astia atat de mici?
lasa porcariile si sexul cu iubitii si pune mana serios pe carte, ca ajungirau cu asa gandire!

| Anonimms128 explică (pentru Violleta2022):

Eu nu sunt deloc răsfață și pentru școală eu am lucrat ospătar toată vara aproape și mi am luat din banii mei tot și telefon, haine, și etcc acum e altă generație nu mai e generația 1999 să nu avem iubit/a happy nu mă judeca înainte să mă cunoști!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimms128):

"în 6 Decembrie | Anonimms128 explică:
Da așa e el e alinarea mea nu pot fără el dar îmi vine să mă omor sincer nu mai pot deja e prea greu cu toate am cedat psihic deja nu mai rezist."

Pacat ca parintii nu te-au educat si te-au scapat din mana mult prea devreme, fiindca acum ai atata ura pe ei ca ai vrea sa te omori ca sa-i pedepsesti, fiindca nu te lasa sa te culci cu iubitii cu care ai tu chef, la anisorii astia.
Nu ti-ar strica sa fii inchisa cativa ani sub protectie, la un camin de copii, poate asa te potolesti si i nvetis a respecti parintii si adultii, ca nu-ti vrea nimeni raul.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Anonimms128):

La 14 ani esti copil.
Iubit si sex poti dupa 18 ani si nu mai zice nimeni nimic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Anonimms128):

N-ai cum sa te mariti, esti copil!
Nu te marita nimeni la 14 ani!

Nu e chiar așa e mult de povestit mama m-a părăsit în spital nu a vrut să mă scoată am stat 2 luni apoi m-a scos bunicii și la ei stau de atunci dar nu le pasă ce fac eu doar atât să fac ce e de făcut în casă și crede-mă la cămin e mai rău am o cunoștință ce a crescut la casa de copiii și acolo și-a începu viața sexuală la 13 ani, Acolo nu e totul roz precum pare credeți-mă știu ce spun! Nu judecă fără să cunoști cu adevărat situația părinților mei nu le pasă de mine mama e plecată de 13 ani în străinătate si nu țin nici o legătură cu ea și asta mă macină foarte mult iar taică miu mi-a zis să plec ca nu-l interesează ce am de gând să fac

Atunci Caminul de copii este solutia cea mai buna pentru tine!

Chiar deloc repet viața nu e mai "roz" Acolo mai bine as sta pe strada decât într-un centru de plasament am nu numai o cunoștință care a fost acolo …

Nu-i adevarat, fiindca centrele de plasament iau atitudine si control.
iar tu nu ai pic de discrenamant la 14 anisori sa faci sex cu baiatul ala.
Sper din toata inima ca Politia sa ia atitudine si sa-l puna dupa gratii daca te-a violat, fiindca nu este nromals a intertiis ex cu copilasi sub 16 ani, fiind ilegal si interzis, macar nu vei mai fi in situatii disperate sa ai ai sex la anisorii astia si sa faci tu copilasla 15 ansiori.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa vorbim! Asociatia Telefonul Copilului poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Poti primi ajutor specializat in mod gratuit si in deplina confidentialitate.

Apelul catre 116111 este gratuit din retelele Telekom, Orange si Vodafone, de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 20.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente

Daca te simti in largul tau mai degraba in mediul online, ne poti scrie la 116111@telefonulcopilului.ro sau pe http://www.116111.ro (disponibil 24/7).

Poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra disponibila pe dispozitive android Happygraff http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Noi te ascultam oricand si pentru orice problema!

Eu zic să te informezi nu ma violat nici nu am fost forțată totul de bună voie i-ar face închisoare dacă diferența de vârstă e mai mare de 5 ani! Eu am 15 ani și el 17 nu ma forțat se vede ca ești cam înapoiată nu o zic cu răutate dar repet nu mai suntem în anii 1999

La 14-15 anisori esti inca minora, inca protejata de lege.

Știu asta nu am zis nimic, Dar repet nu ma forțat, nici violat, nici șantajat a fost de bună voie iar diferența de vârstă e doar 2 ani nu mai mult!

ESte ilegal, ce nu intelegi?
Copii sub 16 ani nu au cum sa isi dea acceptul, fiindca este ILEGAL iar cel care te-a violats au a intretinut sex cu tine raspudne penal, chiar daca este minor si el.

Dacă totul a fost de bună voie nu se întâmplă nimic mai documentează-te!

Nu exista de "buna voie" la anisorii astia, de aceea legea se aplica fiindca SUB 16 ani, fiindca subt copii incapabili sa judece si sa discerana binele de rau, de aceea sunt sub stricta supraveghere si raspundere a parintilor, conform legii in vigoare.