anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU...am si eu de ajutor,urmeaza ziua iubitei mele si nu stiu ce sa ii fac cadou,stiu ca e innebunita dupa arta,adica desen,pictura,muzica, lectura. dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Ingerasulinocent a răspuns:

Te duci la un magazin de arta, ma rog, stii tu la ce ma refer, ii cumperi tempera alba, pensule foarte subtiri si un bloc de desen cu foi groase. Trebuie sa vezi si ce ai in buget. Dar sunt sigura ca i-ar place daca i-ai face tu un desen pe care scrie te iubesc. Pana la urma, gestul conteaza...nu?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu deja ai enumerat o lista din care, in functie de buget, ai putea alege cu succes un cadou corespunzator.

| Smiley77 a răspuns (pentru neutrino):

Stiu ce ii place.dar vreau sa fie ceva diferit si deosebit...si nu stiu ce ar exprima cel mai bine arta...

| Loreley07 a răspuns:

Tu o cunosti cel mai bine si doar tu stii ce i-ar placea, ce si-ar dori. Depinde si de buget. Daca nu te tine buzunarul mai bine sa-i faci un cadou dragut, chiar un buchet de trandafiri si o ciocolata pana la urma gestul conteaza. Daca te iubeste cadourile vor conta cel mai putin.

| Ecea a răspuns:

Scuze ca iti spun, dar esti idiot. Ar trebui sa te paraseasca.

Dar ca sa iti fiu de ajutor ( nu ca nu am fost deja) ii poti cumpara o carte buna, sau o chestie nesemnificativa, gen un bec, o scobitoare, etc.
Daca este pasionata de arta, o sa inteleaga.

Dar in cazul in care vrei un cadou serios, ii poti cumpara o carte buna. Cartile sunt cele mai frumoase cadouri.
Exemple sunt multe, dar iti recomand sa ii cumperi "Muntele Vrajit" de Thomas Mann. Este o carte imensa si foarte grea. O sa ii placa.

| Smiley77 a răspuns (pentru Ecea):

I-am cumparat deja o carte si m-am gandit la multe lucruri ce sa ii cumpar si stiu ce i-ar placea.dar ma gandeam sa fie ceva cu adevarat special.mersi mult