Buna,Carmy!
spune-i:
-Eu nu simt nimic pentru tine.simt doar ca putem fi buni prieteni.atat.si crede-ma,si mie mi-au fost ranite sentimentele si stiu cum este.te rog nu te supara!
si,poti spune faza cu,, putem fi doar buni prieteni" in cazul in care vrei asta.
daca nu, poti inlocui spunand:
-cred ca putem fi doar doi colegi care se inteleg bine.atat!
multa bafta!
Nu-i nimic grav, nu trebuie sa-i raspunzi cu da sau nu, ceea ce i-ai spus tu a fost foarte bine pentru ca chiar nu stiai cum sa raspunzi altfel. Incearca sa-i spui ca te mai ghindesti, ca ai nevoie de timp ca la o astfel de intrebare nu se raspunde asa la repezeala- Fii fata desteapta si cumpatata
Iti spun eu sa nu ii zici ca nu vrei sa stai cu el eu am patit-o mi-a zis o fata si dupa care am plans timp de vreo doi ani si acum eu cand ma gandesc la ea im vine sa pling ii poti zice ca vrei sa stai cu el si dupa acea sa fi rea si chiar el sati zica ca nu vrea sa mai stea cu u
Poti petrece ceva timp cu el si poti observa ce sentimente ai pentru el...si apoi, daca tu nu consideri ca il placi puteti deveni DOAR prieteni.cu timpul(fundita? )
Spune`i ca tu nu simti nimic pentruel, sunteti doar colegi sau daca vreti amici.
Sunt cam la fel ca tine eu insa i-am zis ca vreau sa fim doar amici dar el a fost DISTRUS
Eu zic sa nu prea ii dai atentie daca e urat si prost si cu timpul ii trece crede-ma dar daca e dragut dc sa nu incerci? pana la urma ce ai de pierdut? :*