| ÎngerașulRău a întrebat:

happy Am si eu o intrebare, iubesc un baiat foarte mult, dar noi nu ne-am intalnit inca in real. De la un timp el sta numai pe anumite jocuri si nu imi raspunde cand il intreb ce face Simt ca "relatia " noastra nu este asa cum era la inceput Nu stiu ce sa facsad Dati-mi si mie niste sfaturi.Va rog frumos! Dau fundita.

7 răspunsuri:
| userul7200 a răspuns:

Chestia e ca unii arata cool in joc-uri...dar in realitate sunt cu tot-ul altcumva..cat cu intrebari-le. poate joaca joc-uri la care trebuie sa se concentreze si nu vrea sa fie deranjat...deci daca o sa ii faci spam o sa se supere pe tine cred, s-ar putea sa iti raspunda cand va avea timp. happy

| ÎngerașulRău explică (pentru userul7200):

Pf... Ca si iubita lui nu crezi ca ar face o exceptie? laughing Dar in fine... Asta ebig grin

| iuliaa9974 a răspuns:

Off, iubitii astia virtuali. rolling eyes

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Lichidează-l,dacă nu-ți convine. Ignore e la o secundă distanță...
Glumesc. Dacă nu își poate face timp pentru tine, înseamnă că nu te merită. Altceva, n-am ce zice...

| ÎngerașulRău explică (pentru iuliaa9974):

Mda... O porcarie. dar incepi sa te atasezi si... rolling eyes sigh

| iurii75 a răspuns (pentru ÎngerașulRău):

Și ce iubești? (pentru că e anume CE nu CINE). Nu poți cunoaște o persoană cu adevărat fără să petreci timp cu ea. Te-ai îndrăgostit de o persoană imaginară!

| ÎngerașulRău explică (pentru iurii75):

Cred ca nu ai inteles bine intrebarea mealaughing) m`ai citeste`o o databig grin