| Winners10 a întrebat:

Am si eu o mica povestioara daca ma puteti ajuta, v-as fi foarte recunoscator. Stiu ca e putin cam mult de citit dar eu zic ca merita.
Lucrez in cadrul unui hypermarket, iar ca in toate magazinele mari mai sunt oferite spatii si pentru altii. La mine sunt 2 standuri ( unul cu o cofetarie si unul cu niste parfumuri). La cel cu cofetaria este o fata pe care o plac foarte mult, dar sa o luam cu inceputul.Eu lucrez ca si casier si suntem cam la distanta de 2-3 metrii unul de altul. Lucrez cam de 1 an acolo, insa nu am observat-o asa cum trebuie. Mai vorbeam asa ceau-ceau. Totul a inceput intr-o seara cand ea s-a oferit sa ma duca cu masina acasa( desi am si eu masina in seara aia am zis ca mai fac putina miscare). Din seara aceea nu mi-am mai putut lua gandul de la ea. Practic in seara aia ceva s-a intamplat cu mine. Usor-usor am inceput sa vorbim mai mult, dar tot asa banalitati. Chiar o plac foarte mult si vreau ceva serios cu ea. Pana cand intr-o zi mi-am zis ca trebuie sa fac ceva, si am comandat un buchet de flori si o cutie de ciocolate de pe site-ul Magnolia, si am comandat sa i le duca la lucru, insa cu livrare anonima. Florile au ajuns in cele din urma, insa intre timp eu plecasem de la lucru. Cand am intrat la lucru dupa 1 zi cand intru in magazin ( cum am mentinat mai sus sunt 2 standuri: unul cu parfumuri si unul cu cofetarie) vine fata ce vinde parfumuri la mine si ma ia de gat prieteneste si ma intreaba daca eu i-am trimis flori si ciocolata, si i-am zis ca nu dar sunt convins ca nu m-a crezut. Ele se inteleg mai bine. I-am zis nu pentru ca ma asteptam si chiar imi doream sa ma intrebe ea despre aceasta, nu sa puna pe altcineva, daca ma intreba ea ii recunosteam. Nu mi-a zis nimic dar a fost zambitoare.
Ma gandeam sa ii mai trimit inca un buchet, pentru ca sunt convins ca stie si de la cine a fost primul.
Ce ma sfatuiti sa fac? Chiar am nevoie de mare ajutor. Chiar imi doresc ceva serios de aceasta fata. AJUTOR!
Si as vrea niste raspunsuri serioase daca se poate.

Răspuns Câştigător
| HoHOO a răspuns:

Am avut parte de surprize si normal ca mi-au placut si mereu mi-am dat seama cand un baiat ma placea. Pur si simplu se vede. Eu zic sa vorbesti cu fata de care iti place, sa vezi daca va potriviti, sa gasesti lucruri in comun in cazul in care nu ati facut asta deja. Dar ai grija sa nu ajungi cumva prietenul ei adica sa ajungi in friendzone. O alta idee ar fi sa o intrebi pe prietena ei de la parfumuri daca te place dar atunci ea sigur i-ar spune fetei de care iti place asta. Tu le cunosti mai bine si fa ce simti. Asta e sfatul meu.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipa e timida, mai dă-i niște impulsuri. De data asta fii un pic mai direct, după ce ajung florile la ea sau nu neapărat flori, vorbește cu ea, intreab-o dacă ii plac și din una în alta invit-o sa ieșiți. Nu trebuie sa vorbești prea mult, o întrebi dacă i-a plăcut surpriza și dacă zice da ii propui sa ieșiti undeva. Bafta!

| Claudiu1905 a răspuns:

Din moment ce nu i-ai oferit personal florile ea si-a dat seama ca esti timid si a rugat-o pe prietena ei sa intrebe. Normal ca si-a dat sema ca sunt de la tine, din prima clipa

| Winners10 explică (pentru Claudiu1905):

Nu e vorba ca sunt timid, dar asa a fost situatia... daca vrei sa intru si in detalii sa imi spui...ca sa intelegi

| HoHOO a răspuns:

Daca prietena ei te-a intrebat daca tu i-ai trimis alea inseamna ca a facut-o fiindca a fost pusa de fata de care iti place sau, din contra, chiar daca fata de care iti place a lasat-o sa faca asta sau nu. Insa asta nu conteaza asa mult. Daca a venit la tine sa te intrebe de flori inseamna ca ea banuieste ca ai trimis si asta cel mai probabil inseamna ca stie ca o placi. Eu zic sa mai vorbesti cu ea, vezi ce ii place si mai fa-i o surpriza. Daca iese totul bine eu zic sa ii propui sa iesiti.

| Winners10 explică (pentru HoHOO):

Daca ai fi avut parte de o astfel de surpriza cum ai fi reactionat? Si daca ai fi stiut aproximativ de la cine este?

Sa ii mai trimit un buchet?

| Winners10 explică (pentru HoHOO):

Mersi mult de sfat. Nici eu nu vreau sa ajung in friendzone iti dai seama... si inca intrebare... dupa acel buchet de flori pe care i l-am trimis si daca ii voi mai trimite unul cum am de gand, nu ar avea de ce sa se simta " prost " sau eu nu? Ma gandesc ca niste flori sunt binevenite oricand pentru o fata, mai ales daca e fata de care iti place

| HoHOO a răspuns (pentru Winners10):

Desigur. Poti sa ii mai dai un buchet. Daca stii cumva care sunt florile ei preferate ar fi perfect, dar, in general, trandafirii sunt cei care cuceresc. Bafta! Astept sa imi spui cum a mers, daca doresti.

| HoHOO a răspuns (pentru Winners10):

Am avut parte de surprize si normal ca mi-au placut si mereu mi-am dat seama cand un baiat ma placea. Pur si simplu se vede. Eu zic sa vorbesti cu fata de care iti place, sa vezi daca va potriviti, sa gasesti lucruri in comun in cazul in care nu ati facut asta deja. Dar ai grija sa nu ajungi cumva prietenul ei adica sa ajungi in friendzone. O alta idee ar fi sa o intrebi pe prietena ei de la parfumuri daca te place dar atunci ea sigur i-ar spune fetei de care iti place asta. Tu le cunosti mai bine si fa ce simti. Asta e sfatul meu.

| Iulia365642 a răspuns:

Ar fi dragut sa-i mai trimiti un buchet, cu trandafiri rosii, sa ii scrii un bilet agatat de el in care sa-i spui ca iti place de ea, daca vrei ii scrii un loc unde sa va intalniti si eu cred ca ar fi faina chestia asta pentru un inceput de relatie, parerea mea.

| Winners10 explică (pentru Iulia365642):

Am uitat sa mentionez ca si primul buchet a fost tot de trandafiri si a si un bilet

| Winners10 explică (pentru Iulia365642):

Si imi poti da o idee ce sa ii scriu in acest al 2-lea biletel? da nu sa ii scriu loc unde sa ne vedem. ca asta ii zic in fata... ceva tot asa frumos