Am avut parte de surprize si normal ca mi-au placut si mereu mi-am dat seama cand un baiat ma placea. Pur si simplu se vede. Eu zic sa vorbesti cu fata de care iti place, sa vezi daca va potriviti, sa gasesti lucruri in comun in cazul in care nu ati facut asta deja. Dar ai grija sa nu ajungi cumva prietenul ei adica sa ajungi in friendzone. O alta idee ar fi sa o intrebi pe prietena ei de la parfumuri daca te place dar atunci ea sigur i-ar spune fetei de care iti place asta. Tu le cunosti mai bine si fa ce simti. Asta e sfatul meu.
Ar fi dragut sa-i mai trimiti un buchet, cu trandafiri rosii, sa ii scrii un bilet agatat de el in care sa-i spui ca iti place de ea, daca vrei ii scrii un loc unde sa va intalniti si eu cred ca ar fi faina chestia asta pentru un inceput de relatie, parerea mea.
Am uitat sa mentionez ca si primul buchet a fost tot de trandafiri si a si un bilet
Tipa e timida, mai dă-i niște impulsuri. De data asta fii un pic mai direct, după ce ajung florile la ea sau nu neapărat flori, vorbește cu ea, intreab-o dacă ii plac și din una în alta invit-o sa ieșiți. Nu trebuie sa vorbești prea mult, o întrebi dacă i-a plăcut surpriza și dacă zice da ii propui sa ieșiti undeva. Bafta!
Daca prietena ei te-a intrebat daca tu i-ai trimis alea inseamna ca a facut-o fiindca a fost pusa de fata de care iti place sau, din contra, chiar daca fata de care iti place a lasat-o sa faca asta sau nu. Insa asta nu conteaza asa mult. Daca a venit la tine sa te intrebe de flori inseamna ca ea banuieste ca ai trimis si asta cel mai probabil inseamna ca stie ca o placi. Eu zic sa mai vorbesti cu ea, vezi ce ii place si mai fa-i o surpriza. Daca iese totul bine eu zic sa ii propui sa iesiti.
Din moment ce nu i-ai oferit personal florile ea si-a dat seama ca esti timid si a rugat-o pe prietena ei sa intrebe. Normal ca si-a dat sema ca sunt de la tine, din prima clipa
Nu e vorba ca sunt timid, dar asa a fost situatia... daca vrei sa intru si in detalii sa imi spui...ca sa intelegi
Si imi poti da o idee ce sa ii scriu in acest al 2-lea biletel? da nu sa ii scriu loc unde sa ne vedem. ca asta ii zic in fata... ceva tot asa frumos
Mersi mult de sfat. Nici eu nu vreau sa ajung in friendzone iti dai seama... si inca intrebare... dupa acel buchet de flori pe care i l-am trimis si daca ii voi mai trimite unul cum am de gand, nu ar avea de ce sa se simta " prost " sau eu nu? Ma gandesc ca niste flori sunt binevenite oricand pentru o fata, mai ales daca e fata de care iti place