Eu cred ca ai plans deoarece te ai atasat de fata respectiva
Nu spun acum ca ai sentimente pentru ea ( desi acolo cred ca e ceva ), dar te ai atasat daca te raneste faptul ca iti vorbeste diferit si se comporta mai urat si rece
Uite eu am un prieten cel mai bun baiat si sunt fata, si nu am sentimente pentru el adica nu-mi place de el in sensul de a avea o relatie cu el, dar am acolo un drag de el prietenesc si imi place sa petrec timp cu el, ma intelege, imi da sfaturi ma incurajeaza etc. Dar nu pot sa zic ca il plac, dar de simtit ceva simt pentru el, adica m-am atasat de el, e iubirea aia intre prieteni, simt ca si cum il iubesc ca pe fratele meu
Asa si tu cred ca ai sentimente pentru fata respectiva ca pe o sora, cred eu ca o vezi.
Sau cine stie poate chiar mai mult
Unii spun ca nu exista prietenie intre o fata si un baiat pentru ca mereu vor exista sentimente daca nu din partea ta, din partea ei.
Mai am o teorie.
Poate ea s-a indepartat de tine din cauza ca ai iubita si daca ea te placea e cam dureroasa situatia
Un baiat o facuse de ras undeva,si s-a schimbat chiar asa de mult incat sa urasca pe toti oamenii din cercul nostru de prieteni!
si mai tarziu, chiar si pe mine!
doar ca ii vorbise o fata cu cwoaie, si acel baiat credea ca aceea fata a injurat-o si o aparase ca tinea la ea, aia a blocat-o, si spune ca a facut-o ala de ras, incepuse sa se ia de toti
Daca ti e prietena adevarata, ai rabdare si stai de vorba cu ea, sa-ti povesteasca ce "o doare", ce a patit, de este suparata pe toata lumea.
Se poate face discutia si in prezenta iubitei tale, daca se cunosc si au incredere una in cealalta.
Cand s-a clarificat situatia, trebuie incurajaa prietena sa nu ia orice la suflet, chiar daca considera ca sunt probleme grave, fiindca dauneaza si ei, si celor din anturajul ei.
Am si jucat un joc unde am avut o familie in el si mi-a fost si sora si fata si o consideram ca o sora chiar sora de cruce ii ziceam si ea mie imi spunea flate de cluce
Nu vrea ne uraste pe mine a zis ca m-a folosit ca sunt penibil dar inainte spunea ca din cauza altora m-a parasit si ca nu m-a folosit
Eu cred caa aveti ceva o chimie intre voi este. Parerea mea e sa ii propui sa iesiti, daca accepta cumpara i ceva dragut, poate ceva cu voi doi personalizat. Ceva dulce. fetelor asta ne place, atentia. Multa atentie
Ai facut o tocana cu detoate din intrebarea asta , ai multe ganduri amestecate intre ele, problema ti-ai facut-o singur, in sensul in care in momentul in care ai intrat intr-o relatie, investesti timp si atentie in prietena ta si atat, cand apare o a 2 a persoana te da peste cap, apar sentiemente si atasamente, si in loc sa te concentrezi pe ce ai in fata ochilor te imparti in doua.
Lasa alte fete deoparte si vezi-ti de relatie, o a 3 a persoana va ruina tot de fiecare data.