Ai copilul tau, e problema lui maică ta că nu știe să crească copii
Maxim poți vorbi cu ea, in rest n-ai ce face că te da pe drumuri cu tot cu bebeluș
Tu chiar vorbesti serios cand spui ca ii cumpara tigari si bautura la 10 ani?
Ce mamă e asta?
Protectia Copilului. Telefon/Fax: 0217457237; 0217456229; 0376203319.
Să mergi la Protecția Copilului și să prezinți situația verbal și să explici asta, că dorești anonimat.
Zici că maică-ta îi face toate voile, eh? Are copilul dorința de a bea și fuma... zici tu... Bai frate, TPU-ul ăsta a devenit un site pentru farse! Femeie, ori vii dintr-o familie de păcălici, ori îți place să ne irosești timpul!
Meri la tată tău ia are grad 1 dacă face cu Adevărată ce ai zis nu-i normlă mama ta are probleme serioase niciun părinte normală nu ar face așa ceva
Am vorbit cu ea dar nimic...nu înțelege și zice ca nu are ce sa facă ca dacă nu ii cumpără plânge și țipă
Ea nu era așa când am fost eu copil a fost foarte stricta cu mine dar nu înțeleg de ce e așa, as suna dar nu vreau să afle nimeni și îmi mai este frica ca dacă suntem din aceeasi familie și ii spun ce face mama îmi ia și copilul meu
Eu nu aș avea de ce sa postez o întrebare aiurea, am postat întrebarea în speranța că ma va ajuta cineva
Si tata știe, Toată familia și vecinii știu, fratele meu sta cu vecinii la bere și fumează la 10 ani, bea până face pe el, și mama îl ia și îl duce in pat la somn
Nu are treaba cu copilul tau. Problema cea mai mare este ca vor fi discutii in familia ta.