Of, scumpa mea...
Complicat, într-adevăr.
O să uit acum pentru o clipă că sunt adult și trebuie să-ți recomand s-o asculți pe mami și o să-ți spun ce aș face eu. M-aș epila (că doar e corpul meu și nu mama este cea care se topește în pantaloni toată vara) și aș suporta consecințele.
Dacă s-ar fi pus măcar pentru o clipă în locul tău, te-ar fi înțeles, sunt convinsă. Dar neavând aceeași problemă, i se pare ceva minor.
Și până la urmă de ce să nu te epilezi? Care ar putea fi problema?
Explică-i că dacă asociază părul de pe corp cu virginitatea, dorind să rămâi cât mai mult copil, se înșeală.
Epilatul ține de igienă...și mai ales pe timpul verii!
Nu văd nimic rău în a te epila, chiar din contră.
„Sau sa raman un babuin palid pe picioare pana ajung sa am 40 de ani?" - Nu doar până la 18 ani.
În altă ordine de idei, sunt dispus să pun pariu că e doar un complex de-al tău și nimic serios.
Serios, ai 13 ani, la ce-ți trebuie epilat?! Ai grijă de școală, distrează-te acum cât e vară și lasă grijile astea pentru o altă vârstă - de preferință peste vreo 2-3 ani.
Salut.
Fa-o pur si simplu asa imi zice mie mama daca imi bag al treilea cercel in urechi m-a certat un pic dar s-a obisnuit cu ideea
Paii, epileaza-te si gata, porti pantaloni lungi in casa si cand iesi afara te schimbi si ai ajuns la usa in 10 secunde sau te epilezi si ii spui ca daca poarta ea pantaloni lungi 1 luna, pe caldurile astea, nu te mai epilezi pana la 18 ani.
Va multumesc mult tuturor pentru sfaturi! Ma voi epila maine cand nu este acasa, si daca cumva observa, asta e. Ma va certa, probabil pedepsi, dar altceva nu are ce sa-mi faca. Il voi ruga pe tata sa vorbeasca cu ea sa o convinga ca nu e mare lucru, daca e cazul.
:) nici pe mine nu m-a lasat mama sa ma epilez la varsta ta, si m-am enervat intr-o zi de vara si m-am epilat fata stirea ei. s-a enervat putin cand a obseravat si intr-un final s-a obisnuit cu idea.incearca sa ii explici ca tu o sa fi ''batjocorita'' din cauza asta si ca asta ar avea urmari urate. poate o sa inteleaga :)
uite si un video vlog distractiv, care sunt sigura ca o sa iti placa.
http://youtu.be/NWabUxiGzX0
Asa sete si mama mea, offfff viata asta, dar o sa epilez fare voia ei, ce, nu cred ca ma cearta asa de rau.Cat despre tine pana la urma tot trebuie sa te epilezi da o dracu de treaba pe mine nu m-a lasat sa ma epilez pe picioare nici la banchet a trebuit sa port ciorapi cu floricele, ca sa nu se vada.Dar totusi trebuie sa te epilezi pana la urma, ia-ti inima in dinti si fa o la fel cum voi face eu
Ce ar fi sa faci baita in pantaloni la strand? Glumeam, asa am patit si eu la 14 ani cand am vrut sa imi pun cercel si la 16 cand mi-am facut tatuaj, normal ca nu ma lasau dar am facut ce am simtit si dupa nu mai aveau ce sa-mi faca. Draguto asta ce imi zici u, sunt doar avertismente.nush daca ar observa daca te ai epilat.BAFTA MULTA!
Incearca sa te pui in locul ei: a)sa mori de cald in pantaloni scurti
b)sa rada toti de tine
c)sa se certe cu maica-sa
Eu ti-as recomanda varianta "c)"...
Eu zic sa suporti cosecintele ca totusi e corpul tau si decat sa mori de cald mai bine te pedepseste mama ta si apoi gata
Doar fa-o. Nu este corpul mamei tale, este al tău. Eu ma epilez fără ca ea sa stie deoarece nu vreau sa aștept pana la 18 ani