| Criistinutza a întrebat:

Am si eu o problema si va rog sa nu faceti batjocura. Am 14 ani si mama nu ma lasa sa ma epilez pe picioare. A fost asa si anul trecut, sub pretextul ca sunt prea mica si nu se observa, si ca ea nu s-a epilat nicioada si nu are par deloc pe picioare acum (chiar nu are). Dar sunt destul de "paroasa" pe picioare si nu stiu ce sa fac. Parul e negru si des. I-am spus tot ce aveam prin minte ca sa ma lase sa o fac, i-am spus ca sunt constienta de ce trebuie "sa indur", insa nici nu vrea sa auda. M-am saturat sa umblu tot cu pantaloni lungi afara, la 36 de grade straight face. Sunt singura din clasa care nu se epileaza si iasa doar cu pantaloni lungi afara, si prietenii incep sa observe ca ceva nu e in regula. Nu stiu ce sa ma fac anul viitor, cand am banchetul de a 8-a si va trebui sa port fusta. Va rog ajutati-ma, ce pot sa fac? M-am gandit sa o fac pur si simplu cand nu e acasa cu epilatorul, dar mi-e frica de reactia ei cand va vedea ca sunt epilata. Dupa o cearta aprinsa pe tema asta, a spus " Daca te prind ca te epilezi fara voia mea, ai pus-o cu mine." si mda, e in stare sa nu ma lase sa mai ies afara toata vara. Ziceti voi ca nu e asa rea, dar face un balamuc din orice. Urla de ma dor urechile uneori, pentru chestii banale, gen am intarziat 10 minute acasa (ma lasa afara doar pana la 21:30).

Sambata ma duc la strand cu niste prieteni si nu stiu ce sa fac. Am incercat sa negociez cu ea, o ajut sa spele vase, sa aspire, etc. Dar nu tine. Ce pot sa fac? Sa ma epilez pur si simplu si cand observa sa suport consecintele? Sau sa raman un babuin palid pe picioare pana ajung sa am 40 de ani? :-s Fundita.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Of, scumpa mea...
Complicat, într-adevăr.
O să uit acum pentru o clipă că sunt adult și trebuie să-ți recomand s-o asculți pe mami și o să-ți spun ce aș face eu. M-aș epila (că doar e corpul meu și nu mama este cea care se topește în pantaloni toată vara) și aș suporta consecințele.

Dacă s-ar fi pus măcar pentru o clipă în locul tău, te-ar fi înțeles, sunt convinsă. Dar neavând aceeași problemă, i se pare ceva minor.

Și până la urmă de ce să nu te epilezi? Care ar putea fi problema?
Explică-i că dacă asociază părul de pe corp cu virginitatea, dorind să rămâi cât mai mult copil, se înșeală.
Epilatul ține de igienă...și mai ales pe timpul verii!
Nu văd nimic rău în a te epila, chiar din contră.

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

„Sau sa raman un babuin palid pe picioare pana ajung sa am 40 de ani?" - Nu doar până la 18 ani.
În altă ordine de idei, sunt dispus să pun pariu că e doar un complex de-al tău și nimic serios.
Serios, ai 13 ani, la ce-ți trebuie epilat?! Ai grijă de școală, distrează-te acum cât e vară și lasă grijile astea pentru o altă vârstă - de preferință peste vreo 2-3 ani.

Salut.

| cnicusor69 a răspuns:

Fa-o pur si simplu asa imi zice mie mama daca imi bag al treilea cercel in urechi m-a certat un pic dar s-a obisnuit cu ideea

| HoneyCocaine a răspuns:

Paii, epileaza-te si gata, porti pantaloni lungi in casa si cand iesi afara te schimbi si ai ajuns la usa in 10 secunde sau te epilezi si ii spui ca daca poarta ea pantaloni lungi 1 luna, pe caldurile astea, nu te mai epilezi pana la 18 ani. thinking

| Criistinutza explică:

Va multumesc mult tuturor pentru sfaturi! Ma voi epila maine cand nu este acasa, si daca cumva observa, asta e. Ma va certa, probabil pedepsi, dar altceva nu are ce sa-mi faca. Il voi ruga pe tata sa vorbeasca cu ea sa o convinga ca nu e mare lucru, daca e cazul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te protejeaza happy.
Eu injur de toti sfintii cand ma epilez, la drecu' tu stii cum doare :-s? Zici ca sta cineva cu penseta si iti trage 10 fire dintr-o data.
Dar epileaza-te daca superti si " consecintele " explica-i ca nu e mai este puf ca sa nu se vada.

| EmiAmi a răspuns:

:) nici pe mine nu m-a lasat mama sa ma epilez la varsta ta, si m-am enervat intr-o zi de vara si m-am epilat fata stirea ei. s-a enervat putin cand a obseravat si intr-un final s-a obisnuit cu idea.incearca sa ii explici ca tu o sa fi ''batjocorita'' din cauza asta si ca asta ar avea urmari urate. poate o sa inteleaga :)
uite si un video vlog distractiv, care sunt sigura ca o sa iti placa.
http://youtu.be/NWabUxiGzX0

| Giulia97Anna a răspuns:

Asa sete si mama mea, offfff viata asta, dar o sa epilez fare voia ei, ce, nu cred ca ma cearta asa de rau.Cat despre tine pana la urma tot trebuie sa te epilezi da o dracu de treaba pe mine nu m-a lasat sa ma epilez pe picioare nici la banchet a trebuit sa port ciorapi cu floricele, ca sa nu se vada.Dar totusi trebuie sa te epilezi pana la urma, ia-ti inima in dinti si fa o la fel cum voi face eu

| redscorpion26 a răspuns:

Ce ar fi sa faci baita in pantaloni la strand?laughing Glumeam, asa am patit si eu la 14 ani cand am vrut sa imi pun cercel si la 16 cand mi-am facut tatuaj, normal ca nu ma lasau dar am facut ce am simtit si dupa nu mai aveau ce sa-mi faca. Draguto asta ce imi zici u, sunt doar avertismente.nush daca ar observa daca te ai epilat.BAFTA MULTA!

| al3utzu a răspuns (pentru kongeriket):

Incearca sa te pui in locul ei: a)sa mori de cald in pantaloni scurti
b)sa rada toti de tine
c)sa se certe cu maica-sa
Eu ti-as recomanda varianta "c)"...

| ℓαυrıtα a răspuns:

Eu zic sa suporti cosecintele ca totusi e corpul tau si decat sa mori de cald mai bine te pedepseste mama ta si apoi gata

| Denyyy888999 a răspuns:

Doar fa-o. Nu este corpul mamei tale, este al tău. Eu ma epilez fără ca ea sa stie deoarece nu vreau sa aștept pana la 18 ani