anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am si nevoie de o parere in leg cu o problema foarte importanta:de acum 1 luna de zile, comportamentul sotului mamei mele a devenit foarte gretos, adica simt ca nu mai doreste ca eu sa locuiesc in aceasta casa. Dar stiu foarte bine ca eu daca ma voi muta la tatal meu, lucru pe care mi-l doresc foarte mult, aceasta, mama mea, va lua bataie din partea acestui animal.Problema este ca intr-o seara, acest animal, m-a lovit si pe mine, lucru ce m-a determinat sa iau hotararea de a ma muta, insa ma opreste gandul cum ca mama mea va lua, probabil, bataie de la acesta.HELP ME PLEASE!

Răspuns Câştigător
| XDarkAngel a răspuns:

Buna!
E o situatie delicata, dar daca sotul ei e agresiv, atunci trebuie sa faca ceva! Va veni o vreme cand vei vrea sa pleci de acasa sau va trebui, si nu-ti poti rata viata ca sa ai grija de mama ta. Ea poate sa-si poarta si singura de grija. Dar pana atunci eu zic ca are si nevoie de sprijinul tau. Ar trebui sa faca ceva daca sotul ei e agresiv, sa faca o plangere impotriva lui, sau sa divorteze. Nu puteti trai cu frica, indiferent de sacrificii.
Sper ca te-am ajutat, bafta!

8 răspunsuri:
| sfzgfer a răspuns (pentru XDarkAngel):

Eu vreau sa plec si acum, dar imi pare rau de ea.

| AddaXD a răspuns:

Buna.
Nu stiu ce relatie este intre el si mama ta, dar parerea mea este ca daca sunt sot si sotie nu asa ar trebui sa se comporte. Cred ca ar trebui sa vorbesti cu mama ta cand el nu este de fata si sa luati impreuna o hotarare. Spune-i ce crezi, de ce ai vrea sa te duci la tatal tau si de ce nu ai vrea sa faci asta. Cred ca asa ar fi cel mai bine.

| negru30 a răspuns:

Este foarte simplu - daca mamei ii place sa stea batuta - este ok - daca nu AFARA ( cu recalcitrantul bineinteles - daca ar fi barbat nu s-ar bate cu o femeie - dar pentru ca este un ratat si un barbat ii da corectia care o merita a gasit-o pe mama ta care accepta - sfat - afara cu el

| doc69 a răspuns:

Pentru bataie.plangere la politie pe loc.pentru restul iesi cu mama ta la o prajitura ceva si vorbiti serios toate framantarile si faptele.este o tampenie sa stai sa te lasi batuta sau sa fie batuta.

| Liviucu a răspuns:

Nu inteleg un lucru. Daca tatal tau natural nu se compara cu cel actual de ce s-au despartit? Acuma, bineinteles ca probabil a avut motivele ei insa siguranta voastra, a ta si a mamei tale este pe primul loc (sau ar trebui sa fie) intr-o casnicie. O casnicie reusita sau cel putin... una aproape de perfectiune necesita liniste in primul rand si abia apoi afectiune si celelalte chestii. In ceea ce priveste situatia ta este greu de spus ce trebuie de facut. Ca sa te linistesc nu as putea decat sa te sfatuiesc sa iti alegi o zi, un moment in care sa vorbesti cu mama ta in lipsa lui despre situatia critica in care va aflati. Cere-i sa ia cele mai bune decizii pentru amandoua dar sa fie si urgente. Pentru ca daca se complace asa, azi va bate maine va omoara si e pacat, simt ca esti o fata buna. Sper ca te-am imbarbatat cat de cat si eu atat am vrut sa-ti spun... sa nu te simti vinovata de situatie pentru ca singura care ar fi este ea si nu tu. Iti urez tot binele din lume si sa ma tii la curent cu tot ce se intampla.
Succes draga mea...

| strazi1 a răspuns:

Deci, ai prieten? de unde esti? vorbesti cu prietenul tau (daca ai sau nu e fatalau happy, sau esti prea micuta de ani).

vorbeste cu un golanas din cartier care "inspira" spaima.BATAIA se rezolva cu bataie in aceste cazuri crede-ma, se va face mielusel, daca iti merge "bibilica" cantareste vorbele mele si ai sa vezi ca asa e, dar tu stii mai bine, daca acea persoana ii aplica o corectie sanatoasa si are frica de golansul ala o sa fie mult mai pace in casa, ai sa vezi.

| Rockart a răspuns:

Mama ta stă să-şi ia bătaie? Înseamnă că şi-o merită. Mută-te! Dacă e bleagă şi stă să şi-o ia în loc să facă ceva în privinţa înseamnă că la ea e problema, nu la animal. Dacă ştia să se impună de la început nu se ajungea aici. Din prima clipă în care a atins-o sau te-a atins trebuia să-l dea pe uşă afară. Discută cu mama ta, poate o convingi să-l lase. Dacă preferă să-şi ia bătaie... asta e!

| sfzgfer a răspuns:

Pentru cei care nu stiu, sunt baiat, dar aceasta namila are 124 kg, iar eu am 65 kg.Nu am avut ce face in mom acela