Ai scris o povestioara pentru revistele alea de doi bani? Proasta poveste.
Dar hai sa o luam de buna.
Ce tata e ala care zice: afla el pana la urma. De unde se asteapta sa afle? De pe TPU? El de ce e tata? Doar pentru procreare si atat? De ce nu-i spune ca la 11 ani nu poate sa aiba penisul unui armasar?
Voi nu stiti ce carduri are copilul si pe ce site-uri umbla? Credeti ca sunteti parinti buni daca ii aratati goliciunea la liber?
In rest, mi-e sila sa mai spun ceva.
Tatal lui trebuie sa ii explice lucruri despre corp si pubertate. De asemenea si un terapeut pentru copii stie cel mai bine cum sa vorbeasca cu el.
1 -Scumpo nu umbli dezbrăcată de față cu copilu al meu are 2 ani și niciodată nu am făcut asa ceva! 2 - de unde au aflat copiii de la școală ca băiatul tău are aceea problema? 3- voi nu știți ce e aia educație sexuala? -4 D-ul la psiholog!
Radeau copii de el la scoala ca are penisu mic? Destul de ciudat cum stiau ei cat are el penisul, iar daca ei sunt niste copii de 11 ani nu cred ca ei au penisu cat un negru la maturitate, probabil el are o intarziere usoara a dezvoltarii corpului, dar cu timpul nu v-a ramane chiar asa
anonim_4396 întreabă:
Praline întreabă: