OK FI ATENTA AICI. Nu fa greseala de a nu-l mai cauta, asa am facut si eu am vrut sa vad daca el ma cauta, dar in final ne-am despartit pentru ca el era suparat ca eu nu l-am sunat si alea alea. EU cred ca ar fi trebuit sa-l suni si cand ai ajuns la munte sa ii spui ca esti bine sa vada ca-ti pasa de el si sunt convinsa ca si el te-ar fi sunat.
Multumesc mult:*L-am sunat in cele din urma, si mi-a spus ca si el astepta telefonul meu, si nu a sunat pentru ca nu a vrut sa ma deranjeze.Totul merge foarte bine.Multumesc mult
Bună.
Hristos a Înviat!
A început lumea cu el sau ce?
Dacă nu-l interesezi, la ce insiști?
Pa, pa.
Stai un pic.Tu ai plecat la munte cu cine? Poate o fi gelos, sau poate avea alte planuri pentru. voi.Dar lasa-l pe el sa te caute. Daca n-o face insa atunci inseamna ca are alte prioritati.Si dac-o fi asa nu se termina lumea la el.
Cu ai mei am plecat.
Dar el a fost de acord? Daca da atunci nu ramane decat ultima varianta.
Lasa l sa te caute daca chiar te vrea.
un om nu se uita peste noapte.
daca crezi ca e cu alta si tu il suni ce? crezi ca va inceta sa faca ceva ce tu nu ti doresti? daca el vrea sa fie cu alta, n are decat! tu ce faci? stai si tragi de un om care probabil doar si ar bate joc de tine pana ar gasi una pe care sa si o doreasca atat de mult incat sa te lese pe tine ca sa o curteze pe ea (a se intelege a o cauta si a insista la ea).
"m-a mintit mereu spunandu-mi ca sunt totul pentru el" Tu chiar crezi ca el zice adevarul? Astea sunt abureli pe care le zice oricine. Sa te intreb ceva : ce varsta ai? Si de ce te temi ca te va uita? Crezi ca relatia o sa tina la nesfarsit? Daca nu te uita azi, tot te uita el odata si odata(asta cu exceptia daca sunteti mari si gata de nunta)
Normal ca e cu alta daca te evita, nu te suna, nu.l interesezi...
Desparte.te de el si gata, nu sta sa sa fii proasta lui!
Pai vorbeste cu el afla ce s-a intamplat lasa-i un mesaj si intreaba-l care-i treaba si vezi ce-ti zice