OK FI ATENTA AICI. Nu fa greseala de a nu-l mai cauta, asa am facut si eu am vrut sa vad daca el ma cauta, dar in final ne-am despartit pentru ca el era suparat ca eu nu l-am sunat si alea alea. EU cred ca ar fi trebuit sa-l suni si cand ai ajuns la munte sa ii spui ca esti bine sa vada ca-ti pasa de el si sunt convinsa ca si el te-ar fi sunat.
Bună.
Hristos a Înviat!
A început lumea cu el sau ce?
Dacă nu-l interesezi, la ce insiști?
Pa, pa.
Lasa l sa te caute daca chiar te vrea.
un om nu se uita peste noapte.
daca crezi ca e cu alta si tu il suni ce? crezi ca va inceta sa faca ceva ce tu nu ti doresti? daca el vrea sa fie cu alta, n are decat! tu ce faci? stai si tragi de un om care probabil doar si ar bate joc de tine pana ar gasi una pe care sa si o doreasca atat de mult incat sa te lese pe tine ca sa o curteze pe ea (a se intelege a o cauta si a insista la ea).
Pai vorbeste cu el afla ce s-a intamplat lasa-i un mesaj si intreaba-l care-i treaba si vezi ce-ti zice
"m-a mintit mereu spunandu-mi ca sunt totul pentru el" Tu chiar crezi ca el zice adevarul? Astea sunt abureli pe care le zice oricine. Sa te intreb ceva : ce varsta ai? Si de ce te temi ca te va uita? Crezi ca relatia o sa tina la nesfarsit? Daca nu te uita azi, tot te uita el odata si odata(asta cu exceptia daca sunteti mari si gata de nunta)
Normal ca e cu alta daca te evita, nu te suna, nu.l interesezi...
Desparte.te de el si gata, nu sta sa sa fii proasta lui!
Stai un pic.Tu ai plecat la munte cu cine? Poate o fi gelos, sau poate avea alte planuri pentru. voi.Dar lasa-l pe el sa te caute. Daca n-o face insa atunci inseamna ca are alte prioritati.Si dac-o fi asa nu se termina lumea la el.
Dar el a fost de acord? Daca da atunci nu ramane decat ultima varianta.
Multumesc mult:*L-am sunat in cele din urma, si mi-a spus ca si el astepta telefonul meu, si nu a sunat pentru ca nu a vrut sa ma deranjeze.Totul merge foarte bine.Multumesc mult