| CurseofDeath a întrebat:

As avea si eu o intrebare iubita mea vorbeste cu un prieten de al meu in fiecare zii aproape toata ziua. iam spun ca nu imi place ca vorbeste cu el. si am intrebato dece tot vorbeste. mia zis ca sunt prieteni buni nimic mai mult. am mai intrebato ca ce are de vorbit atat cu el. si tot aia imi zicea ca se inteleg bine. ce as putea face in cazul asta?

Răspuns Câştigător
| MysteriousCat a răspuns:

Daca vorbeste mult cu un prieten nu inseamna neaparat ca sunt impreauna. Daca te-ar insela cu el nu ar face totul atat de evident.Plus ca ai intrebat-o deja si ti-a spus ca nu se intalneste cu el si ca sunt doar prieteni.Deci ti-as zice sa nu te ingrijorezi, daca stii ca si ea te place si tu pe ea, oricat ar discuta cu prietenii, ar trebui sa renunti la aceste suspiciuni si sa incepi sa ai incredere in ea. happy

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Crezi ca te inseala? daca te iubeste de ce tear insela? deci parerea mea cand iubesti pe cineva stai cu persoana respectiva toata ziua

| TrăieşteClipa a răspuns:

In cazul acesta nu este iubita ta.
Se simte mai bine cu celalalt.
Probabil le este jena sa-ti spuna direct.
Au incercat pe ocolite dar se pare ca te prinzi mai greu.

| CurseofDeath explică:

Ps: Ei vorbesc pe Facebook/Whatapp
Ea imi spune ca ma iubeste mult. Va rog ajutati-ma cu un sfat ce ar trebui sa fac in privinta asta, nu vreau sa o pierd sad

| whatevernvm a răspuns:

Poate tipul ala nu macelareste limba romana

| CurseofDeath explică (pentru whatevernvm):

Eu am pus o întrebare dacă vrei răspunzi dacă nu nu. înțeleg de ce te iei de mine că nu știu să scriu corect