| Klaus23 a întrebat:

Bună TPU, as dori sa cunosc părerea altor bărbați, tineri etc! Ești intr-o camera cu o fata, ea se baga din senin în seama cu tine fără sa te cunoască! Ce impresie Îți lasă ție ca și barbat? Ca vrea sa te cunoască sau ca te place și caută atenție? Aștept răspunsurile voastre!

7 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns:

E sociabila.Depinde cum se baga in seama, ce vorbiti si cu ce scop sunteti in camera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca vrea sa ma cunoasca. Merita atentie o fata ca asta nu o prapadita care se uita cu ochii de violatoare in serie si spume la gura ca nu o bag in seama.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne ce imagine...ai multe d'astea in preajma ta?

De principiu, iti spun ca fata... daca nu te-ar place, clar nu ar venii sa se bage in seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

"Doamne ce imagine...ai multe d'astea in preajma ta?" stii cand intri intr-un club si toate fetele stau si se uita gen " vino la mine, baga-ma in seama " laughing asa am vazut destule.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da, dar nu pe tine te asteapta toate alea laughing)
Si in plus, eu de exemplu nu suport sa vina necunoscuti sa ma acosteze tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Vorbeam in general domne, nu am ce sa caut eu intr-un club asta e clar. laughing mai faci si misto

| neutrino a răspuns:

Depinde de "natura " camerei! Daca aceasta nu este un dormitor ci o sala oarecare, comportamentul fetei poate fi normal si nu trebuie sa tragi concluzia ca neaparat te si place.