| cristimacheama a întrebat:

Bună TPU! Asta nu este problema mea, este problema bunicii mele. Deci, în blocul unde stă bunica mea, are o vecină care mereu o pune să-i facă prăjituri, biscuiți etc. Iar apoi, când le primește de la bunica, e nemulțumită. Am aflat problema asta recent, de la părinții mei iar într-o zi, când a venit bunica mea la mine (părinții erau la serviciu) i-am spus că femeia aia își bate joc de ea dar bunica mi-a spus că Biblia (e penticostală) a învățat-o să ajute pe toată lumea. Nici când i-am zis de "mofturile" vecinei nu a ascultat. A zis că așa e firea ei. Când i-am spus mamei că i-am zis bunicii despre vecină a spus că am făcut un lucru rău. Voi ce părere aveți despre toată situația asta?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Din experienta mea habotnicii (asa sunt numiti cei ce cred in Biblie si o respecta mot a mot) nu pot fi convisi sa faca altfel decat cum vor ei. Ciudat este ca respecta numai Noul Testament! E o discutie mai lunga dar nu vreau sa ma bag in asa ceva. Fiecare cu treaba lui. Ca sfat: eu m-as duce la vecina si i-as spune sa o lase pe bunica mea in pace si daca nu-i convine sa nu mai cerseasca.

12 răspunsuri:
| LaviniuA a răspuns:

Wow ce fain.
Cred ca bunica ta ar trebui sa invete si alta lume ce scrie in Biblie despre prajituri, pentru ca sa faca si altii asa si sa aiba toata lumea prajituri moca big grin

| Suntbaiat123456789 a răspuns:

Eu zic că ai procedat corect explicândui bunicii tale că vecina aia a ei își bate joc de ea. Eu zic ca ar trebui sa o convingi cumva pe bunica ta să nu o mai ajute pe vecina aia dacă continuă să fie nemulțumită. Și nu înțeleg de ce mama ta crede că ai procedat greșit explicandui bunicii tale despre ceea ce îi face vecina aia. Încearcă să o convingi cumva pe bunica ta să nu se mai lase călcată în picioare de femeia aia.

| haileewatson a răspuns:

Tu ai dreptate, dar din pacate e greu sa schimbi bunicii. La varsta lor, fac cum vor ei, nu vor sa-si schimbe atitudinea sau felul de viata.

| MotanulAlbastru a răspuns:

Bunica ta e spălata pe creier. A fi bun a una, a fi preș e cu totul altceva. Nu ai ce să-i faci. Religia te învață să suferi din motive stupide și să te simți vinovat și că respiri, nu cumva sa ai vreo bucurie în viață sau să stand up for yourself.

| cristimacheama explică (pentru LaviniuA):

Hahaha. Asta mergea perfect la T/A laughing

| cristimacheama explică (pentru Suntbaiat123456789):

Mama mi-a interzis să-i mai zic bunicii despre vecină.

| cristimacheama explică (pentru Salontanul):

Da, știu. Nu am tupeu să mă duc la vecina aia, sincer.

| Freya1 a răspuns:

Oamenii în vârstă și mai ales singuri, simt nevoia sa aibă o ocupatie, sa comunice, iar prin treaba pe care o face ea cam asta obține.
Dacă ei i se pare ok cum procedează și asa se simte împlinită, las-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într adevăr, Biblia spune sa dai celui ce îți cere.

| cristimacheama explică (pentru anonim_4396):

Da dar nici să nu te lași călcat în picioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cristimacheama):

Da, într adevăr. Ar trebui sa renunțe la acel lucru dacă e degeaba. Adică și Dumnezeu înțelege când nu se mai poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cristimacheama):

Da, într adevăr. Ar trebui sa renunțe la acel lucru dacă e degeaba. Adică și Dumnezeu înțelege când nu se mai poate.