Întrebare recomandată | anabelisa a întrebat:

Astazi, in timp ce veneam spre casa cu o colega,care de felul este mai libertina,discutand noi despre diverse lucruri,a adus vorba de faptul ca eu sunt prea linistita.A spus ca pana la urma o sa ma corupa ele(fetele din clasa mea, pe care nu tocmai le agreez din cauza comportamentului lor deplasat) si la sfarsitul clasei a12-a voi fuma si eu.
Eu am fost ferma,cand i-am raspuns ca niciodata nu o sa fiu ca ele,nu doresc sa-mi distrug in primul rand, sanatatea si dupa aceea,reputatia.
Ma intreb de ce nu putem fi acceptati de catre alte persoane asa cum suntem noi? De ce trebuie sa ne alaturam unei "turme",pentru a nu fi marginalizati?
Sincer, eu nu o sa ma las influentata de nimeni si de nimic.
Este viata mea si nu vreau sa ma remarc prin lucruri negative!

Răspuns Câştigător
| Vladutz2012 a răspuns:

Imi place sa vad adolescenti care stiu sa zica nu la asemenea vicii. Felicitari si oricat ar incerca altii sa te emancipeze, tu stii ca ceea ce crezi tu e corect si adevarat si trebuie sa fii sigura ca nu merita sa iti distrugi viata pentru niste pareri. Comporta-te asa cum iti place si cum te simti tu bine, nu baga in seama parerile celorlalti. Bineinteles, vorbim de barfe aici... uneori poate e bine sa asculti parerile unora despre tine si sa le analizezi putin, poate chiar iti dai seama de vreun defect de-al tau ce ar trebui remediat.happy Nu baga in seama comentariile sau bataile de joc legate de faptul ca esti fraera ca nu fumezi sau nu te droghezi, ei sunt adevaratii fraieri care se mint singuri si isi pun viata in niste...stupizenii. Fii ferma in continuare!winking

10 răspunsuri:
| xXFrappeGirl a răspuns:

Nu am prea inteles intrebarea ta, darr oricum mereu vor fi persoane care ne vor judeca fiecare miscare. Asa sunt si eu, dar am prieteni care ma accepta asa cum sunt, si nu imi cer sa ma schimb.

| lKiLlErXDl a răspuns:

In primul rand ar trebui sa iti urmezi inima si sa nu bagi in seama ce spun altii.
In al doilea rand TU ESTI CEA CARE ISI DECIDE VIATA NU LASA PE ALTII SA TIO MODELEZE CUM VOR EI.
In al treilea rand FUNDA?

| Karlitta a răspuns:

RESPECT pentru tine fato.:*

| Denisee1 a răspuns:

Stiu cum e. :'( Dar nu ai ce sa le faci. In ziua de azi, o fata care nu fumeaza, care nu bea sau care nu schimba "iubitii" ca pe sosete, este vazuta drept o ciudata. Si nu inteleg de ce. Pana la urma, noi sutem alea normale, nu?
RIP decenta, RIP naturaletea, RIP inocenta.

| anabelisa explică (pentru xXFrappeGirl):

Intrebarea mea a fost formulata clar.Ce nu ai inteles?

| xXFrappeGirl a răspuns (pentru anabelisa):

Am citit mai bine si am inteles, cum ziceam, mereu va fi cineva care te va judeca pentru ceea ce esti.

| CityOfSatan a răspuns:

Buna!
Da,oamenii sunt diferiti,si nu prea exista toleranta din partea unora,adica,daca nu esti ca mine,dispari.
Ei,daca o luam asa,persoanele din jur ne pierd pe noi,nu noi pe ele.
Consider ca tu, care nu fumezi, esti cu mult superioara fata de acele fete, tocmai prin faptul ca esti diferita!
Fi tu, si totul va fi bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost sincera si asta e mereu de apreciat. Sa-ti zic cateva variante: te schimbi si te accepta, dar nu mai esti tu impacata cu tine insati; te schmbi si nu te accepta, iarasi nu vei fi impacata cu tine insati (asta se intampla foarte des); nu te schimbi si nu te-accepta, dar esti impacata cu tine chiar daca esti putin dezamagita; nu te schimbi si se obisnuiesc cu ideea, dar au retineri. La ultima varianta trebuie sa lasi de la tine si sa le accepti la randu-ti asa cum sunt ele, nu le mai comenta si nu le mai da nici tu lectii de morala. Deci, ai de ales, acum alege ce-ti convine cel mai mult. Numai bine!

| AlexMarian93 a răspuns:

In sfarsit o fata cu capul pe umeri. Sper sa te tina conceptia asta. Cat despre aceptat...nu o sa se intample, asa ca mai bine un prieten bun care te intelege decat o ''turma'' care iti deformeaza caracterul.

| guseaXb a răspuns:

Dar nu te'ai gindit ca prietena ta iti spune aceste lucruri doar din simplu motiv ca te vede mai buna decit ea si restul. Apreciez faptul ca nu te lasi influentata de nimeni si nimic fiind'ca in ziua de azi putine persoane sunt asa. Curaj si fii TU!

Întrebări similare