Tu ce crezi? normal ca le plac fetele cu sanii mari, doar sunt barbati.si se uita pentru ca...sunt barbati.care nu se uita?
Normal ca le plac fetele cu sani mari se uita ca le plac(cui nu-i place) dar aia nu inseamna neaparat ca o iubeste inseamna ca le place nu stiu cum sa-ti zic la sani ma refer
Păi, da, cam toți băieții se uită la sâni, asta înseamnă că dacă vei fi vreodată cu un exemplar din ăsta, n-o să fie ceva serios. În ziua de azi, fiecare băiat asta urmărește la tine. se uită la tine și te ia doar pentru aspectul fizic!
Și la întrebarea a 2-a, cum de ce se uită? Păi este băiat care să nu se uite? dacă ei n-au așa ceva! Plus că un băiat care face asta în timp ce vorbește cu tine se numește nesimțire. Sincer aș vrea să știu și eu o explicație logică de ce fac asta. Cei care vor să vadă cum arată niște sâni, se pot duce frumos să o dezbrace pe mămica lor și se pot uita. Îți dau un sfat : dacă vezi, că vreun băiat se mai uită când vorbești cu el, îi articulezi o palmă, n-are cum să se ferească! să vedem după la ce se mai uită.
Eu in primul rand prefer posteriorul! Sanii mai la urma dupa ochi, cu cat mai mari cu atat mai josi
Stai linistita ca nu este asa si eu am sani micii si asta nu inseamna ca nu am stat cu baietii chiar daca nu ii aveam mari este adevarat ca baietii se uita la sani dar asta nu inseamna ca nu te plac cine te plaace te place asa cum esti tu cu sau fara sani mari.Si in concluzie la prima intrebare nuuu pot sa te placa si fara aceii sani mari.Iar la a doua intrebare de ce se uita, se uita pentru ca ii atrage decolteu acel le place ceea ce vadsa iti zic asa le place acele doua bucati de carne de pe corpul lor, si de aceea se tot uita li se pare sexi si frumos dar daca stai sa te gandesti daca ai sani asa mari te ajuta acum la tinerete ca esti sexi si etc dar la btranete o sa te incomodeze fii sigura. Sper ca te am ajutat.
Eu am sanii mici si ma feresc sa port decolteuri pentru a nu fi catalogata! Dar daca ii ai mari bucura-te ca ai sa oferi o priveliste placuta, dar nu abuza de epunerea lor pentru ca risti sa fii perceputa gresit! Dar oare cele care au sanii mici, partenerii lor nu le gasesc atractive? si daca nu, de ce mai stau cu ele, eu asta nu inteleg? Sper ca ti-am fost de folos!
Mai dar ce direct esti tu, vorbeste din perspectiva ta. Eu nu cred ca baietii/barbatii cu bun simt ar face asa cu cineva pe fata! Ai fi tu nostradamuss, dar se pare ca nu prea le stii pe toate!
Nu spui ca nu sunt sexy dar nici nu spui ca sunt si nu-ti sar in ochi crede-ma daca nu esti obsedat sa ii obsevi, dar na fiecare cu ce-l doare! Oricum eu cred ca tu ori nu ai prietena, ori ai una dar are si ea sanii mici! Si daca ai prietena cu sanii mici si tu te uiti, sau pardon, le observi pe alea cu sanii mari, sa stii tu ca fata aia nu va sta prea mult cu tine pentru ca sunt sigura ca acest lucru va duce la neglijare si ii va fi frica sa-si mai arate corpul in fata ta! Si daca nu ai prietena...crede-ma ca nici asa chiar sa le observi ai sa le atragi, doar daca e din aia de pe centura ca sa zic asa! Mult succes in viitoarele relatii sau in cea pe care o ai!
asta poate vezi tu la sotia ta ca face si poate ca din cauza ca tu nu te prea uiti la ea! Eu nu caut privirea altora pentru ca daca partenerul meu ma observa si imi face complimente, crede-ma face cat toate privirile pe care le atrag! Si sunt destul de sigura pe mine!
Nu ar trebui sa-ti faci griji pentru cum ma simt eu, ci pentru cum se simte cea care iti este alaturi(sotia ta)! Si de exprimat eu zic ca te-ai exprimat destul de clar: "esti barbat"! Si de discutiile care spui tu nu am nevoie pentru ca eu clar nu as avea nimic bun de invatat de la tine!
Se uita de placere... Si ce inseamna daca se uita? Inseamna ca nu is gay colegii tai, sper ca ai inteles.
Deci voi fetelor cand purtati decolteuri de nu stiu care, va intrebati de ce ne uitam? Adica voi ne aratati, noi ne uitat si voi intrebati ?
Un baiat daca se uita la sani inseamna ca ii plac fetele si nu baieti asta inseamna dacasi fetele sunt si ele vinovate ca lasa baieti sa se uite la pieptu lor scuze parerea mea funda