Eu nu mi-am vazut bunici timp de 5 ani dintr-o încăpățânare si prostie de a mea.Si bunica mea a fost bolnavă si ma așteptat iar eu nu m-am dus gandindu-ma ca se va face bine si am timp dar nu am apucat.2 săptămâni ma așteptat si sa chinuit si m-am invinovatit si eu pentru ca si pe mine ea m-a crescut dar de murit nu a murit din cauza mea ci pentru ca am fost bolnavă.
Eu in timp m-am resemnat cu gândul că nu mai pot da timpul inapoi si cred ca m-a iertat pentru ca era o femeie buna.Chiar dacă poate suna mai ciudat eu cred ca ea e undeva si ma priveste si ajuta la necaz.O sa iti revii in timp chiar daca acum este dureros.
Nu este vina ta, nu a murit din cauza ta.
Și bunica mea a murit, avea problema cu rinichii inima și altele. La un moment dat a zis că o doare capul foarte tare, a fost dusă la spital și acolo și-a revenit. A stat câteva zile în salon iar într-o seară a facut o criză și au dus-o pe terapia intensivă. Acolo și-a revenit un pic și a doua zi a intrat in stop cardio-respirator și a murit.
Ceea ce vreau să zic e că nu trebuie să te simți vinovată, bunica ta știa cât de mult o iubești.
Condoleanțe!
Hmm, condoleante.
Nu te invinovatii, nu a fost vina ta. Asta a fost decizia domnului, tu n-ai vizitato din cauza faptului ca nici nu te asteptai la asa ceva, erai sigura ca isi va revenii si o vei vedea incontinuare
În primul rand, condoleanțe! Trebuie sa îți zic ca aici a fost vina ta ca ai amanat vizita bunicii tale, dar tu nu aveai de unde sa știi ca se va stinge dintr-o data. Ar fi trebuit sa vorbești cu mama ta si sa o întrebi dacă bunica te gândește la tine, așteaptă sa vii pe la ea... Poate. facut o complicație, dar bunica ta n-ar fi renunțat sa lupte pentru ca știa ca o iubești