Uff..eu sunt singura de ceva timp pentru ca nu vreau sa dau sansa unui om care nu ma merita, sa ajungă la mine. Asa ca, nu consider ca noi ar trebui sa ne căutam jumătatea pentru ca ea ne va găsi la un moment dat. ‘) Stai linistita, fii tu ok cu tine și acel băiat o sa vina. ‘)
Și eu sunt timid. E greu sa găsești un om care are relativ aceleași sistem de valori. Pe Facebook am cunoscut-o. Cum am abordat-o am și cucerit-o! Acum însă lumea e prea fandosita, ipocrita, rea, invidioasa, cu prejudecăți, cu efectul turmei de oi, ușor influențabili, etc.
Dacă ești frumușela ar ar trebui sa ai cereri de la sexul opus. Dar asa e, e greu sa cunoști o persoana compatibila.
"Aveti idee unde as mai putea incerca sa cunosc pe cineva?"
Unde ai mai incercat pana acum?
Cati ani ai?
Poate si jumatatea ta crede la fel:
"Lasa ca vine ea. Pica din cer, imi aterizeaza in brate si o sa aiba eticheta si holograma "certified soul mate". Atunci o sa stiu cu siguranta."
Prin ce treci tu, trece un procent ingrijorator de mare de tineri si numai. Si iarta-mi sinceritatea, dar e doar vina voastra. Sa ai doar asteptari dar sa faci zero eforturi, asta da reteta succesului.
Fa-ti tie si jumatatii tale (oriunde ar fi ea) o favoare si schimba-ti mentalitatea, altfel cand o sa-ti dai seama ca in realitate nu o sa vina printul pe cal alb sa te ia pe sus, s-ar putea sa fie prea tarziu.
Viata nu se invata de pe Instagram. In viata reala pentru a-ti gasi perechea trebuie sa lupti, sa cauti, sa te expui, sa fii vulnerabila, sa oferi sanse. Adica fix opusul la ce faci tu. Asta daca nu-ti sunt companie suficienta pozele cu apusuri cu citate de genul, never settle, you are perfect as you are, si alte mizerii self entitled care se consuma pe paine pe platformele de socializare in anno domini 2021.
In primul rând, eu n-am astfel de poze. ‘)) Și mereu când am fost cu cineva, ne-am găsit întâmplator, accidental. Da. Stiu la ce te referi. Trebuie sa ieși, sa-l întâlnești. Dar nici sa fii obsedata de ideea asta nu e foarte ok. ‘))
Iar eu nici n-am timp de relatii momentan. Am spus din propria experienta. Mereu s-a întâmplat sa-l găsesc cumva.
Asculta ce-ti spune inima. Dar in acelasi timp parerea mea este ca ar trebui sa fie o persoana buna la suflet jumatatea ta care sa te iubeasca mereu si sa il/o iubesti mereu, depinde de mai multe lucruri.
Probabil jumatatea ta a fost chiar langa tine si ai trecut pe langa ea fara sa realizezi, asteptand ca intr-o buna zi sa vina la tine. Depinde cat timp ai vrea sa dureze relatia ta cu cineva. Adica de o viata sau mai putin. Este cam greu si cu, covidul. Dar stai linistit/linistita ca-ti vei gasi intr-o buna zi jumatatea chiar daca va trebui sa astepti mult timp.
Well, lucky you. Dar uite că mulți oameni nu primesc așa de multe favoruri personale de la Fortuna ca tine. Un exemplu e chiar fata care a pus întrebarea. Ok, dacă merge pentru tine, more power to you, dar genul asta de mentalitate nu e productiva in general și nu are cum sa funcționeze la toată lumea deci eu as ezita înainte să sfătuiesc pe cineva să procedeze la fel.
Toate cunoștințele mele la fel. ‘)) Nu l-au căutat sau nu au căutat-o. N-am întâlnit pe nimeni care sa-mi povestească ca au vrut de din inainte și au făcut cumva sa-l întâlnească. Eu chiar consider ca el\ea va veni. Trebuie doar sa ai o viața normala, sa ai activități. Sa fii intr-un mediu social, mai exact.
Exact. Am întâlnit și astfel de persoane, iar cei de sex opus fata de ei/ele fug. Pentru ca acea energie îți spune ceva despre acel om. Din acest motiv este important sa fii relaxat. Însă dacă-ți doresti cumva din toată ardoarea sa-l întâlnești, cumva soarta rade de tine. Niciodată n-o sa se întâmple când vrei tu.
Fă voluntariat, poate ai noroc să dai peste cineva cu suflet la fel de mare și bun.
Eu am cunoscut-o pe actuala pe net... Dar a fost o întâmplare fericită. Nu recomand în ziua de azi să cauți persoana compatibilă în acest fel.
Persoanele 'de calitate' apar in medii normale. Incearca sa socializezi cat mai mult, in jurul hobby-urilor tale, scolii/job-ului, si vor aparea destule persoane cat sa ti se puna ochii pe vreuna.
Bine, asta e doar teorie. In practica, sunt in aceeasi situatie, dar nici nu exista metode reale pentru a rezolva asa ceva. #rezist
Daca pui problema asa, vor ajunge la tine exact aia care nu te merita.
Un baiat cu bun simt nu sta sa te convinga pe tine ca apa calda e ceva bun.
Trebuie sa mai arunci si tu cate o privire, ca sa te observe un nefustangiu. Altfel te iau de prada vrajitorii cu 8 clase, si ai sa crezi ca pe acolo suntem toti.
Și dacă ei se uita, crezi ca sunt obligata sa ma uit la ei? Pentru ca am foarte mulți in jurul meu care sunt acest gen. De la facultate spre exemplu. Iar eu nu-i bag in seama pentru ca stiu ce vreau de la un băiat. Asa ca da. Foarte mulți se vor uita la o fata, dar asta nu inseamna ca ea trebuie sa-i bage in seama pe toți, ci doar pe ăla ok. Iar de acel băiat ok nu poți sa-ți dai seama din prima. Îți dai seama in timp. Nu trebuie sa fii cu el ca iubita de la început. O relație se formează in timp. Iar eu pe asta am mers, merg și voi merge mereu. ‘)
Nu, nu esti obligata.
Tipul ala ok se apropie greu de tine, din cauza multimei de nulitati. Chiar daca nu vine cu vrajeala, probabil il flituiesti ca pe restul, si isi vede de treaba. Cum tu nu te obosesti sa privesti "pretendentii", nici el nu se oboseste sa treaca de scuturile tale.
Consider ca atat timp cat ai oferte cantitative, le pierzi pe alea calitative. Nu e vina ta ca atragi gloata.
In general la fetele ok se uita cam orice băiat. ‘)) N-ai ce sa le faci celor plini de hormoni decât sa-i refuzi.
Tipul ăla ok probabil nu vrea sa vadă o fata disperata, iar eu las timpul sa decidă. Am 22 de ani, nu ma grăbesc. Îmi văd de facultate. După ce o termin, văd eu ce fac. Dar cum pana acum am mai avut relatii, sigur n-o sa-mi lipsească acest aspect. Și mereu au fost baieti buni, educați. Deci se pare ca uneori acestora le plac și asemenea fete ca mine. De fapt, dacă este sa vorbesc din experienta, dintotdeauna lor le plac mai degraba fetele puțin inabordabile, decât cele care lor li se par usor de obținut.
Nu stiu sigur in ce tabara sunt eu, dar sigur nu la disperati.
Mereu am ales fetele care m-au ales si ele pe mine, care nu s-au ferit sa-mi permita sa le cunosc, sa ne imprietenim. Cand incerc sa abordez o inabordabila, ma scarbeste zidul ala pe care il consider lipsa de respect, si dispar urgent. Poate sunt ca vulpea cu strugurii, desi nu cred. Nu-mi sta in fire sa insist cu necunoscutii.
Am cunoscut si fete care m-au lasat sa le cunosc dar mi-au refuzat orice tentativa de a depasi friendzone-ul, nu m-a deranjat deloc, am inteles si m-am potolit repede. Dar cand vad tipe ce se izoleaza complet de masculi, din cauza turmei de disperati, mi se pare... Prea mult.
Mai exista si baieti frumosi, destepti, carismatici, care primesc zeci/sute de mesaje de la disperate, si totusi nu au atitudinea aia de vedeta.
Erau niste imagini vechi cu schelete care stateau la masa si un text dedesubt cu "O sa vina dragostea la un moment dat". Nu rezulta ca erau schelete de femei sau de barbati.
Dar totusi nu uita ca este o lume concurentiala.
Si pana la suflet, masculul se uita la fund intai.
Nu am zis ca ma ascund. ‘)) Am zis ca nu mi se pare ok sa te duci in fata ca fată și sa-l bagi in seama prea mult. ‘)) Eu nu fug de nimeni și de nimic. Ba chiar sunt amica cu ei. Și nu m-am referit ca tu ai fi disperat. Am spus in general, nu e ok sa fii disperat. Pentru ca cam asta se înțelege când spui "trebuie și tu sa cauți". Nu. Nu trebuie. Pentru ca cumva viața va leagă. Nu trebuie sa alerg după el și sa ma bag in seama ca sa ma observe. ‘)
Nu trebuie sa alergi nici tu, nici el.
Alergatul e pentru disperati
Daca esti amica si nu ii lasi vorbind singuri, e ok. De acolo se poate incepe, daca e cazul.
Normal ca și fizicul conteaza. ‘)) Însă acel bărbat se uita prima data la fizic, după la caracter. Degeaba ești frumoasa dacă n-ai nimic in cap.
Lume concurențială, lume neconcurențial, eu mereu am avut și niciodată nu i-am căutat. ‘)) Și toate prietenele mele la fel. Ba chiar, una dintre ele îmi povestea acum câteva zile despre un lucru amuzant sesizat chiar de ea. Fix când vrei o relație, nu-l găsești. Cum se face? ‘)) Ehh.și când nu vrei sau nu te gândești, uite ca el vine. Sincer, și eu am pățit-o. Mereu invers. ‘) Stiu ce vorbesc aici.
Normal. Nu trăiesc in peștera. ‘)) Trăiesc intr-o societate. Am prieteni baieti și fete. Dar dacă mie nu-mi place de el, aia este. Dacă o sa cunosc un băiat in grup care sa-mi placa, crede-ma ca n-o sa zic nu.
Eu stiu ca daca pui miere pe o farfurie, intai vin mustele.
Apare, e adevarat, si albina, dar dupa ce toate mustele s-au perindat pe la miere.
Mierea e deja trista si nu vede albina. Asa ca albina isi baga picioarele si accelereaza la alta farfurie.
Persoanele pe care le-ai avut mereu, nu stiu de ce, dar par ca mustele din exemplul de mai sus.
Si oricum ai lua-o, albina se va uita la fund intai.
Ca sa iti placa caracterul, trebuie sa te atraga fundul, pieptul, etc.
Si intr-un fel, cam au dreptate si albinele si mustele.
Cu siguranta tu esti dulce ca o bomboana. Dar daca esti invelita in hartie igienica, nu prea te gusta nimeni.
Ca sa ajungi la caracter, ar trebui sa dezvelesti bomboana, daca ma intelegi ce vreau sa zic.
Da. Ar trebui. Doar ca nu numai fizicul conteaza. Nimeni nu rămâne cu tine pentru ca ești frumos, ci mai degraba pentru ca gândești cum trebuie, pentru ca ești compatibil cu ea. Deci tot nu m-ai făcut sa ma razgandesc. Nu sunt genul de fata care dacă-mi place de cineva ma duc și ii spun acest lucru. Nu. Normal ca nu. Întâi îl cunosc și după observ dacă îl plac sau nu. Nu poți spune ca-ti place de cineva doar datorită unui fund, sincer vorbind. ‘)) Degeaba are fund dacă este urata la față și n-are nimic in cap.