E gandirea care o aveam si eu.
Dar am invatat la modul greu ca este gresita. Adica prin experienta personala.
Poate vei avea norocul sa inveti din experienta altora
Eu nu l-am avut
Îmi pare rau sa-ți zic, dar toate fetele pe care le cunosc s-au întâlnit întâmplator cu iubitul lor și nu s-au dus ele la el prima. ‘)) Și la mine este fix la fel. Tu ești băiat, e normal sa fie altfel.
Pt relatii niciodata nu am reusit sa stau mult timp cu fete frumoase care arata bine, temporar da. Alea urate care nu imi placeau ma cautau pentru a forma o familie cu mine, nu eram atras. Asa ca am ramas cu ideea de a ramane in relatii temporare cu tipe misto si singur in acelasi timp, cat mai multe femei si o viata buna, nu pot accepta pe una urata sa nu am fericire alaturi de ea pentru ca nu ma atrage
Si de unde sti dinainte ca nu te merita pana nu incerci? Ca daca faci relatie si nu e ok, e normal sa nu-l lasi sa se apropie mai mult, dar daca nici nu incerci, risti sa pierzi ocazii frumoase.
In general jumatatea nu se cauta, apare sau nu apare.
E, din pacate natura nu ne-a vrut prea destepti, a facut barbatu sa se uite dupa frumusete in general, si mai putin la restul. Asa cum si la femei, se uita intai la fizic, daca figura atage, e foarte okey si daca e un om mediu la minte si banal.
Invers insa nu, daca femeia aia sau barbatu e f destept dar nu atrage deloc fizic, nu se uita mai nimeni la ei.
Da. Dar de exemplu dacă observ ca omul abia știe sa vorbească sau nu știe sa respecte o fata sau ma rog, oamenii in general.și crede-ma aceste lucruri se cad din prima, atunci de ce sa ies? Crede-ma. Am colegi de facultate care nu au niciun fel de cultura generala și aceste lucruri se văd. Unii n-au educație. Deci, cam rar găsești pe cineva care sa fie ok.
Depinde. Sunt unele femei care nu sunt frumoase și efectiv atrag prin vorba. Am o prietena de genul acesta. ‘))
Da, ai dreptate, daca simti omul din timp, e foarte bine.
E, arata cat de cat atractiv, altfel daca nu atragea deloc, nici un baiat nu o vroia, poate asa ca amica pentru vorba da.