| MeGustaSiempreTu a întrebat:

Buna,TPU! Ce as putea sa-i scriu fostului meu prieten intr-un bilet? El este cu vreo 2 cm mai mic decat mine si a zis ca nu vrea sa ne impacam deoarece crede ca imi bat joc de inaltimea lui pe ascuns sad Dar nu este deloc adevarat.eu nu-l iubesc pentru inaltimea lui...Il iubesc pentru caracterul lui! Dar acum el e cu alta doar pentru ca e "buna".Ce as putea sa-i scriu intr-un bilet? Vreau sa clarific lucrurile cu el, FUNDA kiss. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Daca el nu vrea sa va impacati, ba mai mult este si cu alta pentru ca e "buna", sfatul meu este sa-l uiti. tie ti-ar place sa iti zica dupa ca va impacati si sa stea si cu aia pentru ca e mai "buna" ca tine pe ascuns in continuare? eu cred totusi ca faza aia era doar ca un motiv sa se lase. sincer, imi pare rau pentru tine ca sa-ti spun asta dar nu merita.
PS: sa zicem ca o lasa pe aia de tot pentru tine ca sa va impacati, daca o sa te lase si el mai departe la randul lui pe tine pentru alta dupa aia?

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Poti sa-i scrii bilet, dar vezi ca trasaturile de caracter pentru care tu-l apreciezi lasa de dorit. Daca este cu alta atat de repede cand nu ati clarificat lucrurile intre voi si ce alta, una "buna" atunci inainte sa-i scrii mai bine gandeste-te ce vrei de fapt. O continuare a relatiei cu un astfel de om?

| Adriankuala a răspuns:

Pai daca este cu alta ce vrei sa-i scrii ca il iubesti si sal convingi ca tu esti mai buna de cat aia care este el cu ia acum

| JapKaBC a răspuns:

Nimeni nu iti poate spune ce sa faci. Fa ceva original, ceva ce te duce pe tine capu si cu care crezi ca ai putea sa-l dai gata.

| Gheorghiu_Adrian_1990 a răspuns:

Nu stiu. Ii ceri scuze si ii spui ca iti plac cei care sunt mai scunzi putin decat tine laughing.

| GentyStylinson a răspuns:

Scrie un bilet in care sa ii spui ca nu iti pasa ca are 2 metri sau ca are 1 metru. Spune-i ca il iubesti pentru ceea ce e, pentru caracterul lui si pentru ca te face sa te simti speciala in ciuda defectelor tale. Sper ca te-am ajutat. big grin