Nu poti generaliza! Peste tot exista atat oameni buni cat si mai putini buni! Gandeste si tu putin logic, unde ai mai vazut tu o natie perfecta? Sa zicem ca o anumita natie 90% sunt foarte rai, de unde stii tu ca cu cine ai de-a face este din cei 90% si nu din cei 10% care sunt buni si de treaba? Ii condamni si pe cei 10% din cauza celor 90%? Nu mi se pare corect!
Buna.Eu nu m-as baza pe cineva care generalizeaza persoanele in asa hal in functie de zona tarii in care s-au nascut/locuiesc.
Nu are nicio legatura felul si caracterul omului cu zona din care se trage, cunosc destule sofisme (gresite!) : toti moldovenii sunt betivi, sau toate basarabencele (aici rep. moldova) sunt tarfe, sau toti ardelenii sunt lenti etc
Greseli si tertipuri nefondate!
Ai impresia că toți oltenii sunt la fel, sau ce e cu întrebarea asta?
Faptul că te-ai născut într-o anumită regiune dintr-o anumită țară nu-ți definește caracterul.
Nu toti. sunt oameni si oameni. am intalnit olteni naspa dar si olteni faini. uite spre ex cumnatul meu e oltean si e om de nota 10
E o alta perspectiva care trebuie luata in calcul.
Multumesc.
Ei, dar ce relevanta are zona de origine cu caracterul omului?
Nu este un criteriu in alegerea de a fi sau a nu fi partener in orice fel de relatie.
Priveste la omul din fata ta si judeca singur, nu ii poti pune eticheta pe baza zonei din care provine, e valabil pentru fiecare persoana pe care o cunosti, benefic este sa ai capacitatea sa citesti omul din fata ta, nu dureaza mult timp sa iti dai seama daca merita sa interactionezi cu acea persoana sau nu.
petroneladiva882882 întreabă: