| buzeduulci a întrebat:

Cum as putea-o convinge pe mama sa imi dea masina sa o conduc de una singura? puppy dog eyes

De cand am luat permisul in februarie, conduc numai cu mama in dreapta. sad

Răspuns Câştigător
| Ingerasulinocent a răspuns:

Pai ca orice parinte, ea inca nu are curajul sa te lase singura la volan. O influenteaza stirile de la televizor, cu adolescenti beti la volann, accidente...si restul. Trebuie sa ii dai timp sa se acomodeze cu ideea ca ai luat permisul, totusi din februarie...pana acum, arata-i ca respecti toate regulile de circulatie, pe care evident nu le vei respecta cand vei fi singurahappybafta.

7 răspunsuri:
| StefyBoy a răspuns:

Zi ca o sa conduci cu viteza mica si alte chesti, ca nu parasesti orasul, etc. si condu alaturi de ea in masina sa vada ca poti singura

| valentingb a răspuns:

Condu-o la inceput in zone mai putin circulate, mergi la persoana X si stii ca pana acolo traficul e relaxat, îi spui că poți și singură și că trebuie să te obișnuiești, pentru că nu mereu vei putea să conduci cu ea în dreapta. Și sigur, obișnuitul "ppromit că am să fiu foarte grijulie " etcetera. E destul să aduci mașina întreagă acasă de câteva ori și va căpăta încredere. Oricum, durează doi ani să înveți să conduci binișor, nu te ambala prea tare, mergi ușor și adu-ți aminte că permisul de conducere nu e o distracție, ci o responsabilitate. Oamenii mor. Drumuri bune!

| raresbarbier a răspuns:

Ia masina pe ascuns

| MaryWhiteRose a răspuns:

Ruag-o frumos. thinking xD

| buzeduulci explică (pentru raresbarbier):

Daca iau masina pe ascuns dorm pe presul din fata usii apoi laughinglaughing

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Încrederea este ca banul - pentru a-l câştiga trebuie să munceşti. De aceea, în loc să insişti asupra faptului că ai dreptul deja de a conduce încearcă mai degrabă să-i dai motive întemeiate mamei tale că eşti responsabilă şi matură.
Cele bune!

| Iubibilăă a răspuns:

De ce nu o rogi frumos? Chiar ai nevoie de o masina.
Succes, pa, pa.