| DG_Daniela_1998 a întrebat:

Cum as putea scapa de verificatul temelor? Mama tine mortis sa imi verifice temele si ma enerveaza si nu vrea sa inteleaga ca nu am nevoie si se enerveaza aiurea.

461 răspunsuri:
| Axente_Gabriela_1997 a răspuns:

Pai fa temele si apoi du-te singura si artaile ca le-ai facut, fa asta de vreo 5 ori si o sa aiba incredere in tine! :*

| like0me a răspuns:

Pai,cand iti dai seama ca ti-ar putea cere temele, nu stiu, zici ca ti-e somn, sau iti trebuie la toaleta, sau ce-ti mai vine prin minte...eu asa fac.

| vrabiuta a răspuns:

Fa-ti o data de doua ori temele si incearca sa le faci cat mai corecte si pe urma lasa sa le verifice se va obisnui sa fi cat mai corect si te va lasa in pace

| gabrielaantoni a răspuns:

Laso mai este mama ta si bucurate cat o mai ai

| NeverSayNowXD a răspuns:

Dar de ce te enerveaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brek cu a sspus(In primul rand mama ta iti vrea binele, nu o lua in nume de rau.
In al doilea rand fa-o sa aiba mai multa icredere in tine si asa nu o sa te mai controleze la teme pentru ca o sa aiba destula incredere in tine incat o sa fie sigura ca ai scris.
Cel mai bine e sa vorbesti cu ea deschis si sa o face sa te inteleaga. Succes! ) pe o parte asa e pe o parte ati alegi desitunul or carte o gabonteala!

| dorian96 a răspuns:

Arata-i o tema care ai scris-o in trecut
sau zii ca nu ai teme

funda?

| madyna22 a răspuns:

Pai inceraca sa o faci sa aiba incredere in tine.Stai mai mult timp cu ea si vorbeste despre ce ai tu pe suflet pentru a o face sa creada ca ar trebui sa aiba incredere in tine pentru ca nu o vei minti niciodata si ca atunci cand tu ii spui ca ti-ai facut temele ea nu va mai fi nevoita sa te controleze...

| TudorGamer a răspuns:

Incearca sa-i spui sa aiba incredere in tine si daca se va dovedi ca o s ate inseli sa te pedepseasca. dupa aia tu sa-ti faci temele o perisoada ca in acest fel ea sa vada ca poate avea incredere n tine si de atuncia o poti lasa mai moale (asa am facut eu)! Si spune-i optional(DACA REUZA) sa-i spui ca cum vrei ca tu sa ai incredere in mine daca nu-mi dai sansa asta niciodata?!? In fine! Succes!

| NirvanaGrrr a răspuns:

NU AI CUM SA SCAAAPI! Sau daca nu, fa-le profesorilor o parere buna despre tine, fa-i sa te laude parintilor si astfel mama ta va avea incredere in tine.

| blufen a răspuns:

Spune-i in felul urmator:sunt destul de mare si nu mai e nevoie de verificat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai ceva de ascuns? S-au de ce vrei să scapi de verificaatul temelor? Este mama ta si are acest drept tot la fel cum au si profesorii.Mama ta face bine că tine morțiș să i ti verifice temele, te suspectează de lene cronică?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Axente_Gabriela_1997):

Super răspuns, Bravo! Felicitări!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru like0me):

De ce o inveti să mintă?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Bammmm):

Corect

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru gabrielaantoni):

Bun răspuns.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru dorian96):

Tu vrei funda pe niste minciuni gogonate?

| Elena9328 a răspuns:

Hai putea sa ii explici ca daca ai nevoie de ajutorul ei vei veni singura la ea happy

| Axente_Gabriela_1997 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Mersi :*

| Axente_Gabriela_1997 a răspuns:

Buna! Eu ti-as recomanda ca pentru a putea scapa de verificatul temelor sa iti faci temele si cand le-ai terminat sa te duci sa i le arati singura, fa asta de vreo 5 ori si o sa scapi de verificarea temelor. Sper ca sfatul meu sa fi fost cel mai bun si sa te ajute! :* ♥

| lorypoly a răspuns:

Ia note mari, si o sa aiba incredere in tine, si poate n-o sa te mai verifice

| Emma34 a răspuns:

Spune-i ca nu ai teme! sau prefate ca inveti! cand te intreaba

| ÎngerCretin a răspuns:

Dacă reuşeşti să o faci să nu te controleze şi nu îţi faci una şi te prinde profesoara, chiar că nu o să te mai lase singură să-ţi faci temele. Cel mai bine e să o asculţi pe ea. Nu încerca să fii în pas cu moda, să chiuleşti de la şcoală, să te duci să mai tragi o ţigară pe la colţul blocului. Momentan ţine-te de şcoală. Şi nu lipsi niciodată de la şcoală, scrie-ţi temele şi învaţă mereu! Dai examene care îţi vor ''lumina'' drumul în viaţă şi nu e prea bine să le pici sau să le iei cu 6. Aşa e viaţa.

| AwalkToRemember a răspuns:

Poi sigur are un motiv anume, dar tu poti sa ii arati ca iti faci temele correct si data viitoare daca te mai verifica sau intreaba ceva de teme nu o baga in seama si comenteaza-i laughing la mine functioneazawinking. Bafta!

| Patrick_Maioș_1987 a răspuns:

Ai putea pleca la bunici daca stau aproape de scoala
sau intreab-o de ce nu are incredere in tine si sa nu te trateze ca pe un copil. mamele sunt foarte grijulii si nu vor ca copilul lor sa creasca si sa le paraseasca.dar ii explici ca vei pleca la liceu intr-o zi si nu va mai fii cu tine...eu sincer sa fiu cred ca ea vrea sa ii raspunzi asa ...arata-i ca greselile tale sunt ale tale, nu ale ei, tu trebuie sa suporti consencintele nu ea FUNDA?

| TeodoraSteffi2327 a răspuns:

Eu iti spun sa vorbesti cu ea si sa o faci sa inteleaga ca tu iti faci temele si ca nu ti lie neglijezi, sper ca te.am ajutat. Apropo in ce clasa esti?

| Cristina304 a răspuns:

Mai intai gandeste-te...
A primit vreo reclamatie de la un prof. ca nu iti faci temele?
Las-o ca pe ea si prefa-te ca tie chiar iti place cand face asta.Iar dupa ce termini temele, sa te duci la ea si sa o chemi ca sa ti le verifice. Asa o vei cam stresa si va intelege ca nu ai nevoie de verificare.

| Mariutza111122 a răspuns:

Poti spune asa: Mama tu nu ai incredere in mine? daca nu ai lasa-ma sa iti demostrez si eu am facut la fel cand mama mea m-a pus sa stau singura cu fratiorul meu cand aveam OPT ani bine dar s-a dus pana la supermarketul de langa noi si de atunci nu ma mai corecteaza dar ma intreaba daca mi-am facut temele

| Alexandra220 a răspuns:

In locul tau as face temele si masi duce la ea sa ii arat ca le-am facut.Iar ea vazand ca ti ii arati temele nu o sa te mai verifice. Vazand ca esti mandra de cea ai scris in caiet. happy SUCCES

| andreeaDd a răspuns:

Caietul de teme este la doamna invatatoare la corectat happy