| Lily8 a întrebat:

Cum poti sa ti faci prieteni din orasul tau (fete) eu fiind fata?
Toate prietenele pe care le aveam eu au plecat in alte tari sau alte orase sau sunt casatorite si au copii iar eu am ramas in acelasi oras.
Tin sa precizez ca am prieten dar imi doresc si fete ca e altceva sa discuti ca intre fete.Si cu prietenul discut dar uneori simt nevoia sa ies cu o fata.Si mi ar placea sa imi gasesc cateva prietene sau macar una ca mine..adica sa nu aiba copii si sa putem discuta orice.
Nu e un oras asa mare unde locuiesc, dar nici mic.
Dau funda.
Multumesc.

8 răspunsuri:
| andru10best a răspuns:

Mergi la sala, la biblioteca, la iarba verde sau plaja. Sigur o sa gasesti cu cine sa vorbesti si o sa iti faci prieteni noi.
Sau sa iti prezinte prietenul tau surorile prietenilor lui si chestii din astea. Word of mouth.

| FoundYouLover a răspuns:

Buna, Lily8! Exista un site pe care poti sa alegi tu de ce il folosesti - pentru gasirea unui iubit sau a unor prieteni/prietene. Selectezi orasul tau si ce cauti - iubit sau prieteni/prietene. Si daca esti din orasul meu, Brasov, te rog spune-mi. Te inteleg, si eu am ramas fara prietene din aceleasi motive. Si mi-ar prinde bine o prietena.

| Lily8 explică (pentru FoundYouLover):

Cum se numeste site-ul?

| kzd a răspuns:

Du-te in locuri publice( biblioteca) si gaseste fete de varsta ta.Asa poate va imprieteniti, daca stai in casa nici ca o sa iti faci prietene.

| Lily8 explică (pentru kzd):

Si cum crezi ca pot intra in vorba asa cu o necunoscuta la biblioteca sa spunem?,, Buna, vrei sa fim prietene?,, tongue
daca era asa usor aveam 100 de prietene. vreau pe cineva ca mine. o fata cu care sa pot discuta nu asa o fata oricare si sa nu am nimic in comun cu ea.

| grab a răspuns:

2-3 prietene iti sunt de ajuns.
Cauta pe langa casa.

Vezi si tu dimineata si seara cine pleaca la munca cine vine, stai pe langa bloc/casa observa cine mai e ca tine si saluta de inceput lumea asa mai cu zambetul pe buze si un simplu "ce mai faci" chiar daca nu va prea stiti decat din vedere.

Altfel, cauta pe FB fostii colegi si vezi care mai are statutul tau.

Bafta!

| OnuOnulică a răspuns:

Incerca sa vorbesti cu fetele din vecini si imprietenestete...

| Cristal11 a răspuns:

Te duci in parc si vei gasi fete de varsta ta. Intri in vorba cu ea, ii ceri messingerul, mobilul si puteti si sa comunicati asa. happy