| DreamyEyes a întrebat:

Cum sa le spun parintilor ca vreau sa ma intalnesc cu un tip cu care am vorbit doar pe mess, ca sa ma lase sa merg?

Răspuns Câştigător
| Parizzianu a răspuns:

De ce nu il rogi sa te ceara de la parinti! Spui ca asa va fi mai romantic si tu parintilor tai spune-le adevarul, ca vorbesti cu tipu asta si nu stii ce e de capul lui dar asa ca idee pare a fi de treaba si nah nu poti sa mergi cu o colega la intalnire asa eu sunt sigur ca vor fi de acord si vor sta si linistiti pentru ca vad si ei si tu pe ce maini isi lasa fata, mi se pare cea mai inteleapta hotararea, in nici intr-un caz sa mergi pe furis sau fara sa iti anunti parintii ca e plina lumea de tampiti! Ai mare grija parintii tai sunt mai presus de orice asta conteaza si el are parinti si daca chiar asa de mult te place te va intelege sigur daca altu al rand ca poate mai asteapta inca 3 mil de tipi sa te cunoasca si unul din ei sigur va fi alesul tau! Ai mare grija repet si mult succes si nu te saruta de la prima intalnire ca da prost rau de tot mai ales la varsta ta

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i tipului ca parintii tai vor sa-l cunoasca. daca vrea sa se przinte inseamna ca are intentii serioase. daca nu inseamna ca vrea ...stii tu ce, si nu e cazul.

| DreamyEyes explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu daca are intenii serioase sau nu, dar stiu ca nu mi-ar face rau niciodata.
El vrea sa le spun alor mei, dar mie mi-e cam rusine de ei. si nu stiu ce sa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci sari geamul du-te pe ascuns si el va profita de tine, fara sa-l poti acuza de nimic.te-ai dus de bunavoie, nu stie nimeni unde esti si te poti nenoroci e viata.ori Doamne fereste de ceva mai rau.nu esti singura si nu mai avea tu incredere in oricine de pe internet ca bantuie violatorii si pedofilii pe aici de nu poti respira.

| MrSoapte a răspuns:

In primul rand, habar nu ai cine se ascunde in spatele monitorului! Din cate-mi dau seama, nu cred ca ai mai mult de 16 ani...deci, parintii tai trebui sa stie ce faci si cu cine te duci! Sunt destul de dese cazurile de violuri, abuzuri, etc! Imi imaginez ca niste texte de pe google, spuse de el...ti-au facut mintile praf! Dar ai face bine sa-ti iei si o marja de eroare si sa pui raul pe primul loc! Ai grija ce faci!

| DreamyEyes explică:

Mentionez ca vorbim de mai bine de un an.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Spune-le ca te intalnesti cu o prietena.
Dar ai grija, ca tipii de pe mess pot fi 'dubiosi'.

| DNSK a răspuns:

Ah, dificila intrebarea. M-am cunoscut cu prietenul meu pe mess si am strabatut tara ca sa ne vedeam. Nu stiam la ce sa ma astept si am avut parte de cea mai frumoasa surpriza. Dar ai grija, nu toata lumea are norocul meu. De preferat sa vina el la tine prima oara, sa nu risti nimic. Acum, cand dau timpul in urma, ma gandesc ca mi se putea intampla orice. Dragostea e a naibii de oarba. Daca va intelegeti bine vorbeste cu el sa faca primul pasul asta.Multa bafta si gandeste-te de 2 ori.Repet: poti da peste oricine acolo

| MihaelaDart a răspuns:

Daca ai comunicat o perioada mai lunga cu el, le poti spune parintilor ca vei merge cu o prietena sa-ti fie alaturi, nu singura, posibil ca parintii tai sa te lase. Cu toate ca ei se gandesc sa nu ti se intample ceva rau, s-au inatamplat "n" cazuri ca cel din spatele calculatorului sa nu fie acel ingeras pe care-l credeai! Ai mare grija cu cine iti dai intalniri. Viata virtuala de multe ori iti da mai multe fete, foarte rar... una si buna!

Daca vorbesti de putin timp, iti asumi riscul, poate ca nu e baiatul ala periculos, dar uneori punem si raul in fata!

Ai grija!

| Loose a răspuns:

Spune-le ca a zis ca isi da drumul in tine! Dar ca totul o sa fie ok.

| DreamyEyes explică (pentru Loose):

Foarte inteligent raspunsul tau, Loose. De ce ai raspuns la intrebare daca nu aveai de gand sa ma ajuti? Sincer, nu am nevoie de sarcasmul tau.