Sunt dispus sa te las sa incerci sa demonstrezi ca ai dreptate. Da-mi adresa neveste-tii sa-i trimit flori cu dedicatii si sa vedem cum ea, sau tu, imi faceti plangere penala. Tu nu esti pe treaba ta, daca ai impresia ca pentru asta ar lua cineva in considerare vreo plangere...
Distrugător de famili asta ești. Dece te bagi în viața acelor oamenii de ce îi oferi tu flori acelei femeie căsătorite și poate are și familie și copii tu ești ce ești sănătos ma omule? Cum sa faci una ca asta vrei săi distrugi familia și viața acelui om?
Ai vreo aventură cu ia pe ascuns și nu știe soțul ei despre asta? Ția zis ia ca îi place de tine și vrea sa fie cu tine femeia aceia căsătorită? Cum sa-i oferi flori unei femeie căsătorite? Aveți o relație pe ascuns și nu știe soțul ei despre asta?
Prin curier se va putea afla oficial identitatea ta.
Daca ea sau sotul depune plangere penala, atunci o poti incurca rau de tot!
Mergi, predai florile personal, scurt, in fata colegilor ei de munca (!) si ii multumesti cu voce tare.
Atat, fara continuare cu alte ocazii.
Ea lucreaza la birou- e foarte importanta : ). Fratele meu, intamplarea face ca eu sa lucrez in productie si din cand in cand sa mai ma duc pe la birouri. Alea mai mult stau la cafele, si cand ai vreo treaba de rezolvat cu ele, dau ochii peste cap, ca si cum le deranjezi din pauza lor permanenta
Nu stiu ce sa zic... Nu prea are nici un drept patronul asupra vietii personale a angajatilor. Nici macar nu ar fi legal. Teoretic vorbind, daca angajatul ar fi concediat pe motiv ca a trimis flori sau are relatii cu o alta angajata, atunci tipul dat afara poate da patronul in judecata, cu sanse ft mari de castig.
Patronii români sau străini lucrează cu avocați foarte buni.
Din punct de vedere practic si imoral, da, ai dreptate. Un avocat de top te poate scapa si de infractiuni mult mai mari. Dar in acelasi timp nici nu cred ca patronul ar fi deranjat ca angajata lui primeste flori de la alt angajat. Este ceva fires ca o femeie sa primeasa flori. Bine, nu cum vrea sa trimita baiatul care a pus intrebarea. E clar ca femeia este maritata, nici nu se simte atrasa de el, dar na, cand esti simp, faci orice pentru o femeie fara ca sa primesti absolut nimic in schimb.
Vezi cum e pusă întrebarea că e total diferit de ce spui.
Cel care a pus întrebarea vrea altceva de la femeia aia.
Bro, femeile care merita flori
1 mama
2sotie
3sora
4 iubita
5 amanta
El vrea sa trimita flori unei tipe pe care o stie din VEDERE, nu sunt nici macar amici. Omu are interese de sex / relatie. Nu primeste absolut nimic din partea fetei, nici sex, nici relatie, nici prietenie. Nimic!
Și care este mai exact scopul? De ce să trimiți unei femei măritate un buchet de flori anonim cu un "mesaj de respect"? Crezi că se va îndrăgosti de un necunoscut ciudat și-și va părăsi bărbatul?
Singurul lucru care se va întâmpla va fi că ea se va simți (în cel mai fericit caz) stânjenită sau (în cel mai nefericit caz) amenințată.
Asta te-au învățat la seminarul ăla unde studiezi, să faci femeile să se simtă inconfortabil?
Dacă el lucra la magazinul 1 și femeia la magazinul 2 nu era nici o problemă.
Sunt de acord cu tine in afara de faza cu zboara. Ca femeia nu este nevasta patronului. Patronul poate chiar sa se amuze, gen... Bravo maricico, ai primit flori de la admiratori : )
Și dacă femeia NU mai vine la muncă din cauza bărbatului ce mai spune patronul?
"Și dacă femeia NU mai vine la muncă din cauza bărbatului ce mai spune patronul?"
Ce sa spuna?! Ca are un barbat cretin.
Iti place de ea, dar ia-ti gandul. E MARITATA!
Gaseste-ti o fata care nu e intr-o relatie si ofera-i florile ei.