Dupa nick esti fata. Daca iti pui problema sa mergi singura la revelion, inseamna ca esti destul de mare.
Cine te mai bate cu cureaua? Ce pedepse sint astea?
Trebuie sa schimbi ceva in regulile din casa ta. Oferat-te sa faci curatenie, mincare, sa renunti la calculator o zi; vino tu cu sugestii fata de ei, daca ai parinti violenti si limitati.
Curele la fund. Cred ca e nasol sa stai acasa "pedepsit" cu gandul ca altii se distreaza fara tine.
Banuiesc ca pe mine ma intrebi. Parintii mei nu m-au batut niciodata.
Eu, recunosc, i-am mai atins pe copiii mei cind erau mai mici, dar nu pot spune ca a fost bataie. Si acum ii mai pedepsesc cind gresesc si aleg ce stiu ca ii doare ( faza cu calculatorul e doar un exemplu).
Cred ca e bine sa discuti cu mama ta ( daca nu e o sadica si atit) si sa-i spui ce simti tu in ce priveste bataia. Spune-i ca te simti umilita cand te bate si ca nu te-ar iubi.
Poate reusesti asa, " cu binisorul", daca e o persoana cu care se poate sta de vorba. Sau apeleaza si la bunici sa fie avocatii tai, sau alte rude. Dar si tu poti interveni.
succes!
Buna.Conteaza si ce prostie ai facut.Mai bine as fi pedepsita decat batuta.Pa, pa