Buna.Probabil, cel mai pretios cadou oferit mamei tale de 8 martie este modul in care tu ii poti arata dragostea ta fata de ea, felurile prin care o poti face fericita zi de zi; cu siguranta asta conteaza de 1000 mai mult decat orice cadou fizic oferit. Insa, daca ar fi sa-ti dau un sfat, incerca un cadou care sa ii fie aproape mamei tale zilnic si care sa ii aduca aminte de tine, ca fiica, mereu. Un sfat: in dimineata zilei de 8 martie, zii cat de mult o iubesti si multumeste-i pentru tot ce a facut, face si va face pentru tine. Cu siguranta va ramane mai mult decat impresionata!
Iai mamei tale un buchet de flori care ii palce ei in buchetul de florii sa fie o scrisoare scrisa de tine si pe o floare sa fie agatat un set format din lant cercei bratara si inel eu zic ca ar fi un cadou special pentru o mama si sa stii ca chiar daca iai da si o floare mamei tale pentru ea ar insemna un cadou foarte foarte deosebit. Sper ca te-am ajutat in privinta asta.:*:*
Eu i-am luat o carte, pe care i-am si dat-o. Nasol a fost ca nu i-a placut deloc Sper ca urmatorul sa fie pe placul ei
Poti sa-i faci micul dejun, daca merge la serviciu, si dupa ce vine faci cina si la cina ii dai ceva simbolic, un buchet de flori sau un lant, o bratara, poti sa le faci si manual. Parerea mea...
Buna. I`ai o brosa, un lant cu initiala prenume`lui ei, o felicitare, etc.
fundita?
Buna.Pai poti sa ii cumperi ceva ce sa ramana un lant o bratara ceva de genu. sper ce te-am ajutat
Eu i-am cumparat mamei mele o inima cam de 1 metru pe care scrie "Te iubesc foatre mult si as vrea ca toata viata mea sa fii alaturi de mine."! Cred ca e ceva special si o sa-i placa si mamei tale!
anonim_4396 întreabă:
Andra2222 întreabă: