Baiatul nu stie sa se poarte. Din ce ne-ai povestit, nu are nici un motiv sa faca ce face. Singura solutie este sa-l ignori. Daca spui ca e genul golan drogat, nu cred ca e cazul nici macar de prietenie, de relatie nici nu mai vorbim.
Am zis ca nu e. Multumesc pentru. raspuns.
Faptul ca te jigneste, inseamna ca nu te respecta, iar tu meriti mai mult.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi articole utile.
Parerea mea este ca poate el este suparat ca urmare a gestului tau. Daca il ignori poate nu o sa iti mai faca toate lucrurile acestea. Si nu esti obligata sa ai o relatie cu el daca nu vrei. Un baiat care te atrage cu adevart, acela este cel cu care poti avea o relatie. Mie una nu prea imi plac relatiile de iubire intre colegi adica baietii cu care sunt in clasa pentru ca nu tine mult, nu este frumos este cel mai naspa lucru. Este doar alegerea ta ce vrei sa faci. Chiar daca eu scriu mii de pareri aici si faturi nu conteaza pentru adevarul il gasesti in tine tu esti cheia marilor raspunsuri si adevarul.
Pai... se simte ranit pentru ca o fata l-a refuzat. Eu am avut o intamplare asemanatoare. Ma rog... i-ai putea spune sa inceteze. Adica vrei sa fiti iar prieteni ca inainte. Stiu ca e greu sa redeveniti prieteni pentru ca el o data te-a placut si probabil m-ai simte ceva. Si daca nu merge spune-i sa nu te injure ca tu nu i-ai facut nimic