| Ralucutzadulcica1999AnimeRaluADELARaluAde1999 a întrebat:

Bună TPU!

De câteva zile ma confrunt cu o problema,am un coleg in clasa care mi-a zis anul trecut ca ma place.

Eu am zambit,dar exact in momentul ăla s-a sunat,am fugit in banca,dupa aia el m-a privit si apoi s-a dus amarat in banca.

Cateva zile tot acolo unde mergeam venea,dar dupa aia a fost ceva mai ciudat,a inceput sa rada la toate glumele mele,sa se uite la mine in ora,si dupa aia s-a comportat normal.

Mi-a dat anul ăsta si o bratara,dar le-a dat si colegelor,zicea ca sunt de la mama lui.

Si,mai e ceva.

Acum se poarta ciudat cu mine,adica ma ignora,adic anul chiar asa,adica...

Uneori ma face proasta,imi da porecle,ma injura si rade de mine,si eu nu mai suport,deja e insuportabil! A intrecut masura!
Dar e genul pe care nici profesorii nu-l prea pot pune la punct,ca tot asa e,adica nu-i genu de golan drogat si asa,nu,deloc.

Acuma nu stiu ce sa fac,de cateva zile a mai incetat,si uneori ma intreaba tot felul de lucruri si cand vine din pauza ca s-a sunat in clasa si inca n-a venit profu sta in clasa,isi face de lucru vorbeste cu mine.

Nu stiu ce sa fac, sper sa nu inceapa iar cu cadourile sau injuraturile.

Ma ajutati, va rog?
Nu vreau "muta-te la alta scoala" sau in Alaska " "...va rog ajutati-ma,colegul e destul de dragut dar nu vreau un astfel de caracter,nici nu ma gandesc vreo relatie cu el,nu stiu, poate prieteie sau nu stiu...
MULTUMESC, FUNDA!

5 răspunsuri:
| Floricikmov a răspuns:

Parerea mea este ca poate el este suparat ca urmare a gestului tau. Daca il ignori poate nu o sa iti mai faca toate lucrurile acestea. Si nu esti obligata sa ai o relatie cu el daca nu vrei. Un baiat care te atrage cu adevart, acela este cel cu care poti avea o relatie. Mie una nu prea imi plac relatiile de iubire intre colegi adica baietii cu care sunt in clasa pentru ca nu tine mult, nu este frumos este cel mai naspa lucru. Este doar alegerea ta ce vrei sa faci. Chiar daca eu scriu mii de pareri aici si faturi nu conteaza pentru adevarul il gasesti in tine tu esti cheia marilor raspunsuri si adevarul.

| Desire01 a răspuns:

Pai... se simte ranit pentru ca o fata l-a refuzat. Eu am avut o intamplare asemanatoare. Ma rog... i-ai putea spune sa inceteze. Adica vrei sa fiti iar prieteni ca inainte. Stiu ca e greu sa redeveniti prieteni pentru ca el o data te-a placut si probabil m-ai simte ceva. Si daca nu merge spune-i sa nu te injure ca tu nu i-ai facut nimic

| danay72 a răspuns:

Faptul ca te jigneste, inseamna ca nu te respecta, iar tu meriti mai mult.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi articole utile.

| SkyPilot a răspuns:

Baiatul nu stie sa se poarte. Din ce ne-ai povestit, nu are nici un motiv sa faca ce face. Singura solutie este sa-l ignori. Daca spui ca e genul golan drogat, nu cred ca e cazul nici macar de prietenie, de relatie nici nu mai vorbim.

| Ralucutzadulcica1999AnimeRaluADELARaluAde1999 explică (pentru SkyPilot):

Am zis ca nu e. sad Multumesc pentru. raspuns. happy