| Deliaa94 a întrebat:

De ce cineva cand iti zice nu am dispozitia necesara acum sa vorbesc dar daca vrei vorbim maine si isi cere scuze, dar se face uitat a doua zi si bineinteles ca nu mai trimite nici un mesaj? Nu inteleg de ce ma deranjeaza atitudinea asta asa rece dintr-o data, care inainte el ma cauta si era interesat de viata mea, nu cred ca are pe cineva pentru ca daca nu imi spunea sau imi zicea sa nu-l mai caut.

Răspuns Câştigător
| Alinailies a răspuns:

Oamenii isi seteaza prioritatile in functie de importanta acestora daca el nu te cauta si "se face ca uita" o face intentionat, probabil nu-l interesezi.
Cum cat vei insista mai mult si - i vei arata ca esti "disperata", cu atat il vei indeparta mai mult.
Incearca sa faci pe inabordabila chiar daca ti-e greu, daca iti v-a mai trimite mesaje, nu-i raspunde imediat, lasa- l pana a 2 a zi si gaseste o scuza penibila gen"am adormit devreme, n-am vazut mesajul. ".
Cu cat alergi mai mult dupa cineva, pentru tine devine frustrant si incepe sa te atraga din ce in ce mai mult dar cealalta persoana v-a bate in retragere si singura dezamagita o sa fii tu.
Ai incredere in tine, nu toti barbatii merita atentie!

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Poti sa il cauti tu, lol. Daca se face ca ploua, are alte prioritati, Care is alea doar tu poti afla.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Inseamna ca nu are chef sa vorbeasca cu tine, ce sa ii faci? Lasa-l asa, treci peste.

| Frank51 a răspuns:

Un barbat niciodata nu va refuza sa vorbeasca cu o femeie(doar daca trece prin niste situatii grave: depresie, boli psihice/fizice), deci mai mult ca sigur nu este interesat de tine.

| Deliaa94 explică (pentru Frank51):

Pai asta este si problema, ca nici nu vrea sa se deschida fata de mine, sau bine sa imi spuna sa nu il mai caut! oricum nu o sa-l mai caut.

| Frank51 a răspuns (pentru Deliaa94):

Este tipul de barbat care face femeile sa sufere, nu as sta de vorba cu o astfel de persoana. Pe viitor fi mai atenta la acest aspect, un barbat trebuie sa fie responsabil si matur, daca nu se incadreaza poate sa fie el cat de frumos, este egal cu zero.